Φωτορεπορτάζ από την πρώτη αναβολή του αγώνα

Η απόφαση της Superleague να αναβάλει  τον αγώνα ΠΑΟΚ - ολυμπιακός,, ανάγκασε τον  Σάντος να αρκεστεί σε μία χαλαρή προπόνηση
Φωτορεπορτάζ από την πρώτη αναβολή του αγώνα
Η απόφαση της Superleague να αναβάλει για την Πέμπτη τον αγώνα ΠΑΟΚ - ολυμπιακός, λόγω των θλιβερών γεγονότων από τα επεισόδια που έγιναν την Τετάρτη στην Αθήνα, αλλά και τη Θεσσαλονίκη, ανάγκασε τον Φερνάντο Σάντος να οδηγήσει την ομάδα του σε μία χαλαρή προπόνηση στην Τούμπα, όπως εξάλλου φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί  .


Ο Πορτογάλος τεχνικός  αποφάσισε να πάει την ομάδα για προπόνηση καθώς ήθελε να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές σε ετοιμότητα. Ο προβληματισμός  ήταν ζωγραφισμένος στα πρόσωπα όλων των παικτών την ώρα που κατέβαιναν από το πούλμαν για να μπουν στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, όπως τονίστηκε από τον "μηχανικό",  πρέπει να κρατήσουν  την συγκέντρωσή τους σε υψηλό βαθμό ενόψει  του ματς με τον Ολυμπιακό.



Την ώρα που ανακοινώθηκε επίσημα η αναβολή ο ΠΑΟΚ ήταν στο ξενοδοχείο, λίγο έξω απ' τη Θεσσαλονίκη και αργότερα αντί για αγώνα, έκανε  όπως προαναφέραμε προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Έτσι αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ, ιδίως απ' την επαρχία, ήταν στο γήπεδο ενημερώθηκαν  για την αναβολή και αρκετοί εξ αυτών αποφάσισαν να παραμείνουν έξω απ' το γήπεδο και να περιμένουν την ομάδα για να πάρουν αυτόγραφα και να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες, όπως άλλωστε και έγινε . 

Oι συγκεντρωμένοι οπαδοί περίμεναν να τελειώσει η προπόνηση (έγινε χωρίς την παρουσία κόσμου) και μόλις οι παίκτες του Σάντος βγήκαν από τα αποδυτήρια  κυριολεκτικά αποθεώθηκαν.  Ίβιτς,  Κοντρέρας ,  Βιεϊρίνια, Βιτόλο και Πάμπλο Γκαρσία έγιναν αποδέκτες των περισσοτέρων προτροπών να νικήσουν τον γάβρο και να ανοίξει για τον "Δικέφαλο" ο δρόμος για τα προκριματικά του Champions League.

Διαβάστε ακόμη...