Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ - γάβρος

Τα όσα έγιναν σήμερα στην Αθήνα οδήγησαν στην απόφαση για αναβολή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-γάβρος. Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ, ορίζεται να διεξαχθεί αύριο, Πέμπτη 6 Μαϊου, την ίδια ώρα (21:15).
Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ - γάβρος

Τα όσα έγιναν δραματικά γεγονότα έγιναν σήμερα στην Αθήνα οδήγησαν την αθλητική ηγεσία στην απόφαση για αναβολή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-γάβρος που επρόκειτο να διεξαχθεί στα πλαίσια  της 3ης αγωνιστικής των play off. και να τον μεταθέσει για αύριο Πέμπτη, λόγω του θανάτου των τριών συμπολιτών μας.

Αυτός που σύμφωνα με πληροφορίες,  κινητοποιήθηκε αμέσως μετά τα όσα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας και πρότεινε σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό να αναβληθεί ο αγώνας και να γίνει αύριο, ήταν ο Παναγιώτης Μπιτσαξής. Την πρότασή του αποδέχθηκαν άμεσα και οι δύο ομάδες.

Η ανακοίνωση της Superleague

Η Super League αποφάσισε, σε συνέχεια σχετικής ενημέρωσης από την ΕΛ.ΑΣ., να αναβάλλει τη διεξαγωγή του αποψινού αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης, λόγω των τραγικών γεγονότων που στοίχισαν τη ζωή σε τρείς ανθρώπους. Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ, ορίζεται να διεξαχθεί αύριο, Πέμπτη 6 Μαϊου, την ίδια ώρα (21:15).

Ψάχνουν γήπεδο για προπόνηση

Στο μεταξύ ο γάβρος αναζητά σήμερα ένα γήπεδο προκειμένου να μπορέσει να κάνει μία τελευταία προπόνηση πριν από την μάχη με τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας επισήμαναν πως θα μπορέσουν να βρουν κάποιο χώρο για να προπονηθούν οι ποδοσφαιριστές.

Πέρα από την ανακοίνωση της Superleague, να σημειώσουμε ότι η διεξαγωγή του  αγώνα  ΠΑΟΚ-γάβρος μπορεί να μετατέθηκε για αύριο , όμως δεν είναι οριστικό ακόμα ότι θα γίνει. Θα εξαρτηθεί από το πως θα εξελιχτεί η κατάσταση τις επόμενες ώρες  στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ακούσαμε -σε δηλώσεις αρμοδίων-  θα επανεκτιμηθούν τα δεδομένα εκ νέου αύριο το πρωί οπότε και θα παρθεί η τελική απόφαση. Δεν  θεωρείται δηλαδή διόλου απίθανο να πάμε σε νέα αναβολή εφόσον το κλίμα παραμένει τεταμένο...

 

 

Διαβάστε ακόμη...