Live από την Τούμπα

Λαός και παίκτες είμαστε αποφασισμένοι -όσο ποτέ- να πατήσουμε την ομάδα του  δημοσίου. Aκούστε το ματς την Κυριακή  στις 7:00 μ.μ. κάνοντας κλικ ΕΔΩ .
Live από την Τούμπα
Μετά από δύο αναβολές  και πολύ παρασκήνιο τις τελευταίες μέρες, έφτασε η μεγάλη ώρα  Όλοι μας μετράμε αντίστροφα για το σπουδαίο παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της σεζόν 2009-2010.

Στην κατάμεστη -όπως όλα δείχνουν Τούμπα - ο ΠΑΟΚ θα δώσει το βράδυ της Κυριακής το πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινή χρονιάς . Απέναντί μας η ομάδα του ελληνικού δημοσίου, η ομάδα που καρπώνεται μια ζωή το χρήμα των Ελλήνων φορολογούμενων  και αβαντάρεται από θεσμούς και κέντρα αποφάσεων χωρίς ίχνος ντροπής...

Το ματς θα αρχίσει στις 7:00 μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasport1 ενώ θα υπάρχει όπως πάντα ζωντανή μετάδοση από το Paokmania Web Radio από όπου μπορείτε να το ακούσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ .

Η ομάδα που έχει για έμβλημα τον "θηλυπρεπή δαφνοστεφανωμένο έφηβο", ήρθε επιτέλους η ώρα να χάσει, μιας και  η τελευταία εντός έδρας νίκη μας, σε αγώνα πρωταθλήματος, χρονολογείται από τη σεζόν 1997 - 1998. Νομίζουμε πως είναι το κατάλληλο momento να αντιστραφεί το σκηνικό και η ομάδα του πειραιά να αρχίσει να θεωρεί -όπως συνέβαινε παλιότερα- ότι το παιχνίδι στην Τούμπα είναι χαμένο από το αεροδρόμιο!

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλό και όπως φάνηκε από δηλώσεις που διαβάσαμε στον Τύπο, όλοι οι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου" είναι αποφασισμένοι να "τα δώσουν όλα" και να οδηγήσουν μέσα από τη διαδικασία των   play off το σύλλογο, στα προκριματικά του Champions League.

Νίκη επί του γάβρου σημαίνει πρώτη θέση στα play off και ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της συνέχειας...Η δίψα του κόσμου είναι τεράστια καθώς όλοι έχουν συνειδητοποιήσει το πόσο καθοριστικό είναι το παιχνίδι και η Τούμπα αναμένεται να είναι καυτή για τον Μπάντοβιτς και τους παίκτες του. Όσο και αν προσπαθήσει -γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσει- ο αμφιλεγόμενος διαιτητής να παίξει υπέρ τους, πιστεύουμε ακράδαντα ότι το καμίνι της Τούμπας και το πάθος των παικτών μας θα είναι οι δύο λόγοι για  να γείρει η πλάστιγγα υπέρ μας.

Δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής προέκυψαν  μιας και ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με το γάβρο, χωρίς  τους Βλάνταν Ίβιτς και Εντίνιο. Συγκεκριμένα ο Ίβιτς ανέβασε πυρετό και δεν προπονήθηκε  σήμερα. Το ποιος θα καλύψει το κενό του είναι ένας μεγάλος γρίφος για τον Πορτογάλο τεχνικό, γιατί ο Σέρβος είναι από τους παίκτες κλειδιά του "Δικεφάλου". Ο  Φωτάκης πάντως  δείχνει σαν επικρατέστερος. αν και υποψήφιοι για την 11άδα  θωρούνται πλέον  και οι Filomeno, Κουτσιανικούλης  με διαφοροποίηση στο σύστημα. Όσον αφορά τον Εντίνιο, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και αναμένεται να κληθεί σε απολογία και να δώσει εξηγήσεις. Και οι δύο παίκτες έμειναν εκτός αποστολής. Οι παίκτες που τους αντικατέστησαν στην αποστολή είναι οι Αραμπατζής και Παπάζογλου.

Είναι σίγουρο ότι ο "μηχανικός" θα διατηρήσει το σύστημα 4-2-3-1 και σε αυτόν τον αγώνα. Έτσι  ο Χαλκιάς θα παίξει κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Contreras και αριστερά ο Lino, Cirillo και Savini θα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι και πάλι οι Garcia και Vitolo, ενώ στο χώρο του κέντρου η τριάδα αναμένεται να αποτελείται από τους Sorlin αριστερά, Vieirinha δεξιά και ο Φωτάκης (;) στον άξονα. στη θέση του Ivic.  Καθαρόαιμος   προωθημένος ο μαχητής Muslimovic.

Την  αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Χαλκιάς, Kresic, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Cirillo, Contreras, Filomeno, Garcia, Lino, Moon, Muslimovic, Savini, Sorlin, Vieirinha και Vitolo.

Όπως στο ματς της περασμένης Κυριακής, έτσι και σε αυτό με το θρήνο,   λίγο μετράει το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει ο προπονητής. Αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζεις παίζοντας με ψυχή και με ασίγαστο πάθος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παίζοντας με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που αποδεδειγμένα δεν είναι ανίκητος και παίρνοντας δύναμη από τη φλεγόμενη Τούμπα που δίνει πάντα πνοή νίκης στην ομάδα o ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχειαυτό που όλοι θέλουμε ...

Το ποιος είναι ο γάβρος και το πόσο δυνατός είναι στο παρασκήνιο το ξέρουν και τα μικρά παιδιά σε αυτή τη χώρα. Για αυτό εξυπακούεται ότι δεν πέφτουμε στις καλοστημένες παγίδες που θα προσπαθήσουν να στήσουν οι παίκτες του,  αποσκοπώντας στο να τινάξουν το ματς στον αέρα. Δεν απαντάμε σε προκλήσεις με ρίψη αντικειμένων, γιατί κάτι τέτοιο αποτελεί βούτυρο στο ψωμί τους και μόνο ζημιά θα κάνει στην ομάδα μας. Προστατεύουμε το σπίτι μας σαν τα μάτια μας από τέτοιες συμπεριφορές, όπως άλλωστε κάναμε και στο ματς με τον συμπολίτη ...

Θυμηθείτε τις προκλητικές συμπεριφορές των παικτών του θρήνου σε παλιότερες αναμετρήσεις !!! Ιδιαίτερη προσοχή  στα κόρνερ που εκτελούνται  στο πέταλο της θύρας 4 μιας και ξέρουν ότι από εκεί είναι πιθανό να εκτοξευτούν αντικείμενα που θα προκαλέσουν διακοπή του ματς με όλα τα επακόλουθα..Έχουμε κουραστεί να το γράφουμε, αλλά όποιος γίνει πρόξενος τέτοιας σκηνής θα είναι υπόλογος απέναντι στο λαό του ΠΑΟΚ και στην ιστορία της ομάδας μας...

 

Διαβάστε ακόμη...