Στον τελικό η ομάδα Κ-17!!!

Τα κατάφερε η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ και αφού νίκησε στην παράταση με 3-1 τον  Εργοτέλη, πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος, όπου αντιμετωπίζει τον γάβρο.
Στον τελικό η ομάδα Κ-17!!!

Τα κατάφερε η ομάδα Κ-17 του ΠΑΟΚ και αφού νίκησε στην παράταση με 3-1 τον δυνατό Εργοτέλη, πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τον γάβρο, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε κερδίσει με 2-0 τη Λάρισα.

Η ομάδα  του Δημήτρη Δανιηλίδη  αντιμετώπισε  λοιπόν στο Παγκρήτιο στάδιο το δεύτερο του νοτίου ομίλου, που ήταν ο Εργοτέλης και πέρασε στο μεγάλο τελικό της Κυριακής,  ο οποίος θα ξεκινήσει στις 4:00 μ.μ. Έτσι  τα αετόπουλα θα έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο μια χρονιά στην οποία ξεχώρισαν από όλες τις ομάδες που πήραν μέρος στο πρωτάθλημα  Κ-17. Θυμίζουμε ότι ο  ΠΑΟΚ είχε τις καλύτερες επιδόσεις και στους δύο ομίλους με τις περισσότερες νίκες (20) και την καλύτερη διαφορά τερμάτων (69-24).

Τα γκολ της νίκης πέτυχαν ο Σταράκης (αυτ.) στο 13΄, ο Κίτσιος στο 104΄ και στο 108΄ ο Δερμιτζόγλου. Η ομάδα μας ήταν σαφώς καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα  και  πήρε δίκαια την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.  Παρά την σχεδόν καθολική υπεροχή ο ΠΑΟΚ ισοφαρίστηκε στο 87'  μετά από στημένη φάση και παρόλο που πιο πριν είχε σημαδέψει δύο φορές το δοκάρι της εστίας του Εργοτέλη.

Στην παράταση όμως παίζοντας και με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Πρωτογεράκη, σημείωσε δύο γκολ και πήρε τελικά τη σπουδαία νίκη. Και ο "Δικέφαλος" τελείωσε και αυτός με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Λαμπάκη λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα Κ-17 αγωνίστηκε ενισχυμένη και με τέσσερις παίκτες από την ομάδα Κ-21 (έχει αυτό το δικαίωμα). Πρόκειται για τους Σταφυλίδη, Κωτούλα, Χαραλαμπίδη και Καραντασιάδη.

Συνθέσεις:

Εργοτέλης: Χατζιδάκης, Λουμπάκης, Πρωτογεράκης, Σταράκης, Τζανακάκης, Ανδρεαδάκης, Γιαλυτάκης, Κοζορώνης, Μπουρσελής, Μπουχαλάκης, Δωματάς

ΠΑΟΚ: Μελίσσας, Κομνηνάκης, Λαμπάκης, Σταφυλίδης (36΄ Καραντασιάδης), Δεμηρτζόγλου, Μπαξεβάνος, Πέλκας (72' Κίτσιου), Πόποβιτς (63' Κωτούλας), Τζάνδαρης, Χαραλαμπίδης (91' Άρμεν), Μπολόσης (67' Παπαδόπουλος)

Πηγή: sportouvorra.gr

 

Διαβάστε ακόμη...