ΑΕΚ: Η πιθανή ενδεκάδα για ΠΑΟΚ

Στις 20:30 είναι προγραμματισμένη η μεγάλη «μάχη» του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 4η αγωνιστική των Play Off της Super League.
Πηγή: thessports.gr
ΑΕΚ: Η πιθανή ενδεκάδα για ΠΑΟΚ
Photo Credits: @thessports.gr

Η «ένωση», όπως και οι «ασπρόμαυροι», κάνει τα δικά της πλάνα από την δική της πλευρά, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει αρκετά διλήμματα για την εντεκάδα που θα παρατάξει.

Αν υπάρχει κάποια εκτίμηση τότε αυτή είναι με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια με τον Ρότα να είναι στα δεξιά, ενώ Βίντα και Μουκουντί αναμένεται να παραμείνουν στο κέντρο της άμυνας. Ο Πήλιος διεκδικεί τη θέση του αριστερού μπακ από τον Χατζισαφί.

Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ο Αλμέιδα χρησιμοποίησε το δίδυμο Σιμάνσκι – Γιόνσον, αυτό ενδέχεται να σπάσει και να παίξει ένας εκ των δύο μαζί με τον Πινέδα. Στις δύο πτέρυγες οι Ελίασον και Άμραμπατ διεκδικούν μια θέση για δεξιά και ο Γκατσίνοβιτς να παίξει αριστερά. Αν ο Σέρβος δεν παίξει βασικός τότε, οι Ελίασον και Άμραμπατ θα παίξουν στις δύο πτέρυγες.

Ο Τσούμπερ θα είναι στο «δέκα» πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία, χωρίς να αποκλείεται η παρουσία του Πόνσε ή κάποια άλλη επιλογή που να αιφνιδιάσει τον Λουτσέσκου (πχ. Λιούμπιτσιτς).

Διαβάστε ακόμη...