Η χρονιά της καταξίωσης

Το καλοκαίρι του 2022, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του έδωσαν την ευκαιρία να ταξιδέψει στην Ολλανδία και να πάρει μέρος στην προετοιμασία του “Δικεφάλου”. Κάπως έτσι, ξεκίνησε ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη…
Πηγή: paok24.com
Η χρονιά της καταξίωσης
Photo Credits: @paok24.com

Ο νεαρός στόπερ άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία και με το… καλημέρα, έδειξε ότι είναι ικανός για μεγάλα πράγματα. Εκμεταλλεύτηκε το κενό που υπήρξε στο αριστερό στόπερ του ΠΑΟΚ και από τα πρώτα φιλικά, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ραζβάν Λουτσέσκου που είδε στο πρόσωπό του μία σημαντική λύση.

Μετά τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας, όπου δεν έπαιξε, ο Κουλιεράκης εξελίχθηκε σε σταθερά του ΠΑΟΚ, καθώς πήρε φανέλα βασικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό και από εκεί κι έπειτα, όλα εξελίχθηκαν ιδανικά γι’ αυτόν.

Η σεζόν πέρυσι έκλεισε με συνολικά 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κι απολογισμό 2 γκολ και 1 ασίστ, με τον νεαρό στόπερ να συγκεντρώνει πολλά βλέμματα επάνω του.

Φέτος, έχει ήδη να επιδείξει 29 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, με απολογισμό 4 γκολ και 1 ασίστ, με τη δουλειά να συνεχίζεται και τον ίδιο, να βάζει τον πήχη ψηλά, την ώρα που μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ τον έχουν βάλει στις λίστες τους.

Η βραδιά κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν σπουδαία γι΄αυτόν και ακόμη και η UEFA, έχει όλες τις τελευταίες ημέρες την προσοχή της στραμμένη επάνω του, αποθεώνοντάς τον σε κάθε ευκαιρία. Όσο για τον ίδιο τον Κουλιεράκη; Οι στόχοι του είναι ξεκάθαροι:

Σίγουρα θα ήθελα να κατακτήσω ένα τρόπαιο με τον ΠΑΟΚ. Από μικρός που είμαι στις ακαδημίες το ονειρεύομαι αυτό. Η Ευρώπη είναι σημαντική για μας. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή χρονιά φέτος και να βγει η ομάδα στο Champions League -γιατί όχι- δεν έχει βγει ποτέ στην ιστορία της, οπότε αυτά τα δύο πράγματα“.

 

 


 

Διαβάστε ακόμη...