Ανατροπή και ήττα για τη Μπριζ! (vid)

Δεν τα κατάφερε στην έδρα της Σιντ Τρουΐντεν όπου έχασε με 2-1
Πηγή: paok24.com
Ανατροπή και ήττα για τη Μπριζ! (vid)
Photo Credits: @paok24.com

Ο Ρόνι Ντέιλα παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3, το Μινιολέ κάτω από τα δοκάρια, το Σαμπέ δεξιά στην άμυνα, το Μάιερ αριστερά και τους Μέχελε, Ορντόνιεζ στα στόπερ. Στην τριάδα στο κέντρο από δεξιά προς αριστερά, ήταν οι Ονιεντίκα, Βανάκερ και Βετλέσεν, Τιάγκο και Σκόρας ήταν στα άρκα της επίθεσης και ο Γιουτγκλά στην κορυφή.

Στο 4’ ο Βετλέσεν από αριστερά έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Τιάγκο περίμενε για την κεφαλιά, αλλά τελευταία στιγμή αμυντικός των γηπεδούχων απομάκρυνε σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Ονιεντίκα από το ύψος περιοχής, σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα βρήκε στα σώματα.

Στο 6ο λεπτό, ήρθε το γκολ για τη Μπριζ, με το λάθος να γίνεται ψηλά από τη Σιντ Τρουΐντεν και ο Γιουτγκλά με όμορφη ενέργεια και ακόμα πιο όμορφο σουτ, να κάνει το 0-1.

Στο 10ο λεπτό, προέκυψε πρόβλημα με το βασικό τερματοφύλακα της Κλαμπ Μπριζ, τον Σιμόν Μινιολέ, ο οποίος μετά από μία ανύποπτη φάση, ζήτησε να γίνει αλλαγή, λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό του πόδι, Στη θέση του, πέρασε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Γιάκερς.

Στο 16’, ο Μπριζ έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, με το Γιουτγκλά να κάνει εξαιρετική κίνηση από αριστερά, ο Σαμπέ σούταρε το ύψος της μικρής περιοχή, αλλά αμυντικός των γηπεδούχων, απομάκρυνε σωτήρια αποσοβώντας το 0-2. 10 λεπτά αργότερα, ο Σκόρας έπιασε το δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, με το Σουζούκι να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 31′, μετά από μία φάση διαρκείας έπειτα από κόρνερ, ο Ορντόνιεζ έκανε το κοντινό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Σιντ Τρουΐντεν, είδε τη μπάλα να έρχεται πάνω του και τη μάζεψε.

Στο 38′, ήταν η πρώτη φορά που η Μπριζ απειλήθηκε, αλλά ο Γιάκερς βγήκε γρήγορα στο πλασέ αποκρούοντας και στη συνέχεια η κεφαλιά από πλάγια θέση, πέρασε πάνω από την εστία. Στο επόμενο λεπτό, η Μπριζ “ακούμπησε” το 0-2, με τον Βανάκεν να κάνει το σουτ από αριστερά, έπειτα από γύρισμα, αλλά ο Σουζούκι είχε και πάλι την απάντηση, μπλοκάροντας με διπλή προσπάθεια.

Ως την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με τρία σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα όμως έφυγε πάνω από την εστία, ενώ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά το λάθος στο κέντρο από τη Μπριζ, ο Κοϊτά μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το σουτ, αλλά σημάδεψε κι αυτός εκτός εστίας.

Από το 35΄ και μετά οι γηπεδούχοι, ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο δεύτερο μέρος, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Στο 59′, η Σιντ Τρουΐντεν ισοφάρισε με το Ζαϊροεσλάμ και συνέχιζε να ψάχνει και δεύτερο γκολ. Στο 81′, ο Σαμπέ υπέπεσε σε πέναλτι, με το νεοεισελθόντα Καγιά να μη μπορεί να κάνει το 2-1 σημαδεύοντας το δοκάρι, κάτι που έκανε στο 85′, ο Κοϊτά έπειτα από πάσα του Φουτζίτα.

Κάπως έτσι, η Μπριζ που μέχρι το 30′ είχε τον έλεγχο και ευκαιρίες για μεγαλύτερο προβάδισμα από το 0-1, έφυγε με άδεια χέρια από το γήπεδο της Σιντ Τρουΐντεν, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Jupiler Pro League.

Η σύνθεση της Μπριζ:

Mινιολέ (Γιάκερς 10’), Σαμπέ (Μπαρμπέρα 86′), Ορντόνιεζ, Μέχελε, Μάιερ, Ονιεντίκα, Βετλέσεν (Νίλσεν 60′), Βανάκεν, Σκόρας (Ταϊμπί 86′), Τιάγκο, Γιουτγκλά (Νούσα 60′).

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...