Γκολ από τα σέντερ φορ… αγνοούνται!

Ο ΠΑΟΚ, αν και δυσκολεύτηκε, κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 στην έδρα του Παναιτωλικού, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League χάρη σε τέρματα των Κωνσταντέλια-Ζίβκοβιτς και αυτογκόλ του Τορεχόν. Μετά από αρκετούς μήνες, ο Στέφανος Τζίμας επέστρεψε στο αρχικό σχήμα, με τον Λουτσέσκου να περνάει τον Σαμάτα στην ανάπαυλα στη θέση του νεαρού επιθετικού του «Δικεφάλου».
Πηγή: paok24.com
Γκολ από τα σέντερ φορ… αγνοούνται!
Photo Credits: @paok24.com

Οι «ασπρόμαυροι» μπορεί να έχουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, όμως δεν έχουν πάρει τα αναμενόμενα από τους «φουνταριστούς» τους, οι οποίοι κινούνται σε χαμηλά νερά όσον αφορά τους αριθμούς τους. Προφανώς δεν μπαίνουν στο ίδιο κάδρο οι Μπράντον Τόμας- Σαμάτα με τον Στέφανο Τζίμα, ο οποίος έχει πάρει αρκετά λιγότερο χρόνο συμμετοχής από τους δύο πρώτους.

Το τελευταίο παιχνίδι που βρήκε δίχτυα κεντρικός επιθετικός της ομάδας ήταν στις 31 Ιανουαρίου και το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, εκεί όπου τόσο ο Στέφανος Τζίμας όσο και ο Μπράντον Τόμας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόστιτς στην ευρεία νίκη του ΠΑΟΚ με 5-0. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η τελευταία φορά που οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν γκολ από τα σέντερ φορ ήταν στις 21 Ιανουαρίου και στο παιχνίδι απέναντι στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου ο Τζίμας με ιδανικό τελείωμα στην εκπνοή διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Αυτά ήταν και τα τελευταία τέρματα των δύο επιθετικών της ομάδας, ενώ για τον Αλί Σαμάτα το τέρμα απέναντι στον Παναιτωλικό στην Τούμπα στις 12 Νοεμβρίου ήταν και το τελευταίο του Τανζανού επιθετικού με την ασπρόμαυρη φανέλα,

Διαβάστε ακόμη...