Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος!

Για την 17η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 εκτός έδρας από τον Άρη ...
Χάθηκε μια μάχη, όχι ο πόλεμος!

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα, τον Κοτάρσκι κάτω από δακάρια, στην άμυνα τους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Σάστρε, Βιεϊρίνια, στα χαφ τους Μεϊτέ, Οζντόεφ, μπροστά τους τους Μουργκ, Τάισον, Ντεσπόντοφ και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Στo πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δε δημιούργησε τη μεγάλη ευκαιρία για την εστία του Κουέστα. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν "ταμπούρι" με το μυαλό στην  κόντρα, σε ένα 45λεπτο στο οποίο έλειψαν γενικά οι επικίνδυνες φάσεις.

Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Σαβέριο έκανε τη σέντρα κι ο Σουλεϊμάνοφ από κοντά έκανε το 1-0. Στο 59΄ ο Μορόν βρήκε τον Σαβέριο κι ο αυτός με πλασέ έκανε το 2-0.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ με αλλαγές προσπάθησε να ξαναβάλει τον ΠΑΟΚ στο ματς, με τον Κωσταντέλια να είναι αυτός που έδωσε πνοή στην ομάδα. Στο 74΄ ο νεαρός μεσοεπιθετικός επιχείρησε σουτ, το οποίο πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια του Κουέστα και ένα λεπτό αργότερα ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 2-1, όταν ο Μπάμπα, αξιοποίησε την πάσα του Σβαμπ.

Στο 86΄, μετά από ωραία προσπάθεια του Κωνσταντέλια, ο Σάστρε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουέστα, ενώ στις καθυστερήσεις η κοντινή κεφαλιά του Σβαμπ έφυγε άουτ.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ (93' Ρόουζ), Νταρίντα, Τζούρασεκ (81' Ντουκουρέ), Σουλεϊμάνοφ (93' Σαμόρα), Σαβέριο (81' Παναγίδης), Μορόν (93' Φεράρι).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (67' Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ (65' Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (65' Ζίβκοβιτς), Μουργκ (55' Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον (81' Τζίμας).

..........................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

91ο λεπτό: Κεφαλιά ψαράκι του Σβαμπ, άουτ!

4 λεπτά οι καθυστερήσεις

90ό λεπτό: Κίτρινη στον Νταρίντα

88ο λεπτό: Από μία κίτρινη σε Τάισον και Ζουλ

86ο λεπτό: Ο Κουέστα μπλόκαρε στο τετ α τετ με τον Σάστρε

81ο λεπτό: Τζίμας στη θέση του Μπράντον

75ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Μπάμπα μετά από γύρισμα του Σβαμπ

74ο λεπτό: Εξαιρετική ενέργεια ο Κωνσταντέλιας, εκατοστά δίπλα από το δοκάρι άουτ το σουτ που επιχείρησε

67ο λεπτό: Βρήκαν Μεϊτέ, Βιεϊρίνα, Ντεσπόντοφ και μπήκαν οι Σβαμπ, Σάστρε, Ζίβκοβιτς

65ο λεπτό: Κίτρινη στον Οζντόεφ και φάουλ για τον Άρη λίγο έξω από την περιοχή μας. Στο τείχος η μπάλα

62ο λεπτό: Σουτ του Βιεϊρίνια άουτ

59ο λεπτό: 2-0 ο Σαβέριο.

55ο λεπτό: Κωνσταντέλιας στη θέση του Μουργκ.

53ο λεπτό: Δύσκολα ο Κουέστα τη σέντρα σουτ του Βιεϊρίνια.

48ο λεπτό: Κίτρινη στον Μεϊτέ.

46ο λεπτό: 1-0 ο Άρης. Σουλεϊμάνοφ από κοντά.

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

Ημίχρονο

41ο λεπτό: Σωτήρια ο Βιεϊρίνια έβαλε την κόντρα στο σουτ του Μορόν.

26ο λεπτό: Κεφαλιά του Κουλιεράκη μετά από κόρνερ του Μουργκ, άουτ η μπάλα.

10ο λεπτό: Αδύναμη κεφαλιά του Μπράντον μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια και στη συνέχεια το σουτ του Νταρίντα πέρασε άουτ.

5ο λεπτό: Κίτρινη στον Μπάμπα, νωρίτερα χάρισε σε Οντουμπάτζο και Φαμπιάνο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άρη στη σέντρα.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ, Νταρίντα, Τζούρασεκ (81' Ντουκουρέ), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (81' Παναγίδης), Μορόν. Αναπληρωματικοί: Xoυτεσιώτης, Ρόουζ, Φεράρι, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μανού Γκαρθία, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Σαμόρα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (67' Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ (65' Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (65' Ζίβκοβιτς), Μουργκ (55' Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον (81' Τζίμας). Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Αν. Ζίβκοβιτς, Τζίμας.

.....................................

Το pregame της αναμέτρησης...

Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των ομάδων με τους παίκτες να κάνουν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο...

Τον Δανό διαιτητή Sandi Putros επέλεξε η ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι, βοηθοί του θα είναι οι επίσης Δανοί Lars Hummelgaard και Victor Skytte, 4ος διαιτητής ο Ανδρέας Γκάμαρης, στο VAR ο Jonas Hansen με AVAR τον Μπούξμπαουμ και παρατηρητής διαιτησίας ο Κιοτζένης.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ...

 Σε εξέλιξη η προθέρμανση των δύο ομάδων...

Διαβάστε ακόμη...