Παρέλαση του μεγάλου ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο!

Για την 19η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ διέλυσε στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό, κερδίζοντάς τον 0-3 ...
Παρέλαση του μεγάλου ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο!

Ένα γκολ στην εκπνοή του πρώτου μέρους, δύο με το ξεκίνημα του δευτέρου και στη συνέχεια διαχείριση ενόψει επαναληπτικού. Ο ΠΑΟΚ πέρασε με 0-3 από τη Λεωφόρο, μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή στους έξι βαθμούς και πλέον ετοιμάζεται να σφραγίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπορεί να είναι ένα project που βρίσκεται ακόμα στην αρχή του, αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα βελτιώνεται και προσφέρει ποδοσφαιρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου. Μία τέτοια έδωσε το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και λίγα 24ωρα μετά την νίκη της Τούμπας, κέρδισε ξανά τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά με 0-3.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου επέλεξε να κάνει μόλις δύο αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση της Πέμπτης, ρίχνοντας στη μάχη τον Νέλσον Ολιβέιρα και τον Στέφαν Σβαμπ , αντί των Τιάγκο Ντάντας και Μπράντον Τόμας .

Οι γηπεδούχοι παρασύρθηκαν από το γεμάτο γήπεδο και μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, με τον Παλάσιος στο 4′ να αστοχεί και τον Κοτάρσκι να έχει απάντηση στο 9′ σε σουτ του Τσέριν.

Ο ΠΑΟΚ κάπου εκεί βρήκε ισορροπία, πήρε τη μπάλα στην κατοχή του και μέχρι το 24′ είχε τέσσερις καλές στιγμές, με τον Μπρινιόλι να μπλοκάρει προσπάθειες των Α.Ζίβκοβιτς , Κωνσταντέλια και Ολιβέιρα , ενώ ο Πορτογάλος φορ του ΠΑΟΚ είδε τη μπάλα να καταλήγει στο χέρι του Σένκενφελντ και στη συνέχεια στο δοκάρι δύο λεπτά μετά το μέσο του πρώτου μέρους.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς προσπάθησε να απαντήσει, αλλά η ασπρόμαυρη άμυνα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση κι έκλεισε τους χώρους. Στην άλλη πλευρά του γηπέδου ο ΠΑΟΚ έχασε μία ακόμα σημαντική ευκαιρία στο 34′ με τον Ολιβέιρα να πιάνει κεφαλιά μετά από σέντρα του Ράφα Σοάρες , αλλά τον Μπρινιόλι να μπλοκάρει.

Στο 44′ ήρθε μία από τις σημαντικότερες στιγμές του αγώνα. Ο Κωνσταντέλιας βρέθηκε απέναντι από τον Μπρινιόλι, έκανε την προσπάθεια, ο κίπερ του Παναθηναϊκού έδιωξε, η μπάλα βρήκε στον Πέρεθ και κατέληξε στα δίχτυα, με το 0-1 να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με μάτια που... γυαλίζουν στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε επτά λεπτά έριξε τίτλους τέλους στη σεμνή τελετή της Λεωφόρου.

Στην πρώτη φάση της επανάληψης η μπάλα κρύφτηκε, ο Ολιβέιρα βρήκε με τακουνάκι τον Κωνσταντέλια , αυτός με τη μία έβγαλε τον Α.Ζίβκοβιτς απέναντι στον Μπρινιόλι κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-2.

Στο 52′ ο Ολιβέιρα πάλεψε για μία φαινομενικά χαμένη μπαλιά, οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να διώξουν αλλά η μπάλα κατέληξε στον Κωνσταντέλια , που με ένα σουτ στην κίνηση έκανε το 0-3, βρίσκοντας για πρώτη φορά δίχτυα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στο 54′ ο Ολιβέιρα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά. Ο Δικέφαλος έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, έκανε άψογη διαχείριση του υπόλοιπου χρόνου και κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη που τον φέρνει στο -6 απο την κορυφή.

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο τρίτο σερί παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον ΠΑΟΚ να θέλει να πατήσει πάνω στο προβάδισμα που του δίνει το 2-0 της Τούμπας και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (57' Πούχατς), Ρουμπέν (60' Σπόραρ), Σένκεφελντ, Ιωαννίδης (83' Σάντσες), Μπερνάρ (60' Τσοκάι), Τσέριν, Κώτσιρας (57' Βαγιαννίδης), Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς. 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης (73' Κάργας), Ίνγκασον, Σάστρε, Ντόουγκλας (73' Ντάντας), Σβαμπ, Α.Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84' Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ (70' Τάισον), Ολιβέιρα (84' Μπράντον).

.....................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

91ο λεπτό: Δεύτερη κίτρινη στον Σένκεφελντ και αποβολή

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

88ο λεπτό: Σουτ του Μπίσεσβαρ άουτ

84ο λεπτό: Μπράντον στη θέση του Ολιβέιρα και Μπίσεσβαρ αντί του Κωνσταντέλια.

83ο λεπτό: Σάντσες στη θέση του Ιωαννίδη

82ο λεπτό: Νέο σκληρό μαρκάρισμα του Σένκεφελντ στον Κωνσταντέλια, αυτή τη φορά είδε κίτρινη!

80ό λεπτό: Ο Βαγιαννίδης την τελευταία στιγμή έκοψε την μπάλα πριν φτάσει στον Ολιβέιρα μετά από μπαλιά του Τάισον

73ο λεπτό: Κάργας στη θέση του Κουλιεράκη και Ντάντας αντί του Ντόουγκλας

70ό λεπτό: Τάισον στη θέση του Νάρεϊ

66ο λεπτό: Σωτήρια ο Σάστρε σταμάτησε την προσπάθεια του Τσοκάι

65ο λεπτό: Κίτρινη και στον Ίνγκασον

60ό λεπτό: Βγήκαν Ρούμπεν, Μπερνάρ και μπήκαν Σπόραρ, Τσόκαϊ, σε τρικυμία ο Γιοβάνοβιτς

57ο λεπτό: Διπλή αλλαγή για τον βάζελο. Βαγιαννίδης στη θέση του Κώτσιρα και Πούχατς στη θέση του Χουάνκαρ

57ο λεπτό: Σουτ του Ντόουγκλας άουτ

54ο λεπτό: Νέο δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με τον Ολιβέιρα

52ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Γιάννης Κωνσταντέλιας

49ο λεπτό: Κίτρινη και στον Σάστρε

46ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 0-2 ο Ζϊβκοβιτς. Τακουνάκι του Ολιβέιρα, πάσα του Κωνσταντέλια στον Ζίβκοβιτς και από εκεί στα δίχτυα

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

45'+2': Πολύ σκληρό φάουλ του Σένκεφελντ στον Κωνσταντέλια, δε βλέπει ούτε κίτρινη, αντίθετα κιτρινίστηκε ο Κουλιεράκης για διαμαρτυρία

1 λεπτό οι καθυστερήσεις

45ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ με αυτογκόλ του Ρούμπεν, μετά από προσπάθεια του Κωνσταντέλια!

42ο λεπτό: Κίτρινη στον Ντόουγκλας για φάουλ στον Παλάσιος

40ό λεπτό: Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων ως τώρα στο ματς, με τον Κοτάρσκι να μπλοκάρει προ του Ιωαννίδη!

36ο λεπτό: Κεφαλιά του Παλάσιος άουτ

32o λεπτό: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Ολιβέιρα να είναι αμαρκάριστος, αλλά η προσπάθειά του (με τον ώμο) πήγε στον Μπρινιόλι!

24ο λεπτό: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με τον Ολιβέιρα

23ο λεπτό: Ο Μπρινιόλι σταμάτησε το σουτ του Κωνσταντέλια

18ο λεπτό: Σουτ του Ζίβκοβιτς, άουτ. Δίπλα από το δοκάρι πέρασε η μπάλα

15ο λεπτό: Κακό τελείωμα από τον Ολιβέιρα, σε καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ

10ο λεπτό: Ο Κοτάρσκι σταμάτησε το σουτ του Τσερίν

9ο λεπτό: Ο Κωνσταντέλιας μπήκε στην περιοχή, αλλά τον πρόλαβε ο Πούγγουρας

4ο λεπτό: Σουτ του Παλάσιος άουτ

3ο λεπτό: Πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ στο ματς, με την άμυνα να απομακρύνει το γύρισμα του Νάρεϊ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους στη σέντρα...

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (57' Πούχατς), Ρουμπέν (60' Σπόραρ), Σένκεφελντ, Ιωαννίδης (83' Σάντσες), Μπερνάρ (60' Τσοκάι), Τσέριν, Κώτσιρας (57' Βαγιαννίδης), Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς. Αναπληρωματικοί: Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Πούχατς, Σπόραρ, Σάντσες, Τσόκαϊ, Σάρλια, Καμπετσής και Ταβάρες. 

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης (73' Κάργας), Ίνγκασον, Σάστρε, Ντόουγκλας (73' Ντάντας), Σβαμπ, Α.Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (84' Μπίσεσβαρ), Νάρεϊ (70' Τάισον), Ολιβέιρα (84' Μπράντον). Αναπλητωματικοί: Ζίβκοβιτς, Κάργας, Βιεϊρίνια, Νινούα, Ντάντας, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Τάισον και Μπράντον.

..............................

Το pregame της αναμέτρησης

18:30 Χωρίς προβλήματα φτάνει ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο

Μαζί με την αποστολή της ομάδας μας για πρώτη φορά και ο Τζόρτζιο Μπιάνκι

Η αποστολή της ομάδας μας

FnFucc7XEAMu Xx

18:45 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ

19:00 Ξεκίνησαν ζέσταμα και οι "πράσινοι"

Λίγα λεπτά μετά βγαίνουν και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

αουγκουστο

ζιφκοβιτς

ολιβειρα

ινγκασον

Διαβάστε ακόμη...