Έξι στα έξι για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ!

Την έκτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας εκτός έδρας του Οδυσσέα Μοσχάτου με 0-2, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Women’s Football League.
Έξι στα έξι για τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @acpaok

Ο Δικέφαλος μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και μόλις στο πρώτο λεπτό άνοιξε το σκορ. Η Παναγιώτα Αργυρίου πραγματοποίησε όμορφη ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή και με εύστοχο τελείωμα διαμόρφωσε το 0-1.

Οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν να πιέζουν, δημιουργώντας σωρεία ευκαιριών για να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Στο 34ο λεπτό, η Μινέλα Γκατσανίτσα ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι και ευστόχησε, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-2.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ διατήρησε τον έλεγχο και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για περισσότερα τέρματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε κάποιο ακόμη γκολ.

Με αυτή τη νίκη, ο Δικέφαλος έφτασε τις έξι σε ισάριθμες αγωνιστικές, παραμένοντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία με 18 βαθμούς και συνεχίζοντας την πορεία του με το απόλυτο των νικών.

Παρακολουθήστε ξανά τον αγώνα:

Διαβάστε ακόμη...