«Πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια»

Την πεποίθησή του πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει σε παιχνίδια με αντιπάλους όπως στο σημερινό εξέφρασε ο Γιάσμιν Κούρτιτς.
«Πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια»

Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το ισόπαλο παιχνίδι εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ο Σλοβένος χαφ του «Δικεφάλου» τόνισε πως η ομάδα σήμερα ήταν χαλαρή και πρέπει να έχει διαφορετική νοοτροπία αν θέλει να βρεθεί τρόπος για να πάει ένα επίπεδο πιο μπροστά».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 33χρονος μέσος των «ασπρόμαυρων»:

Για τα συναισθήματά του μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν είμαι ικανοποιημένος, έπρεπε να κερδίσουμε, πήραμε απλά μια νίκη με τον Ολυμπιακό, με πιο αδύναμες ομάδες πρέπει να καθαρίζουμε από νωρίς, σήμερα δεν είχαμε σωστή συμπεριφορά, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να βρούμε τρόπο να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την απόδοση της ομάδας: «Σίγουρα ήμασταν όλοι πολύ χαλαροί με πρώτο εμένα, έχουμε όλοι τις ίδιες ευθύνες πρέπει να κερδίζουμε από νωρίς αυτά τα παιχνίδια και μόνο έτσι θα πάμε ένα επίπεδο μπροστά σαν ομάδα».

Για το αν αντίδραση του ΠΑΟΚ στο τελευταίο εικοσάλεπτο αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια: «Δεν θέλω να μιλήσω για συγκεκριμένο εικοσάλεπτο, δεν έχει νόημα αυτό, πρέπει να βρούμε ρυθμό νίκης και να συνεχίσουμε σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως όλες οι ομάδες μπορούν να παίξουν. Αν δεν το αλλάξουμε αυτό δεν μπορούμε να πάμε μακριά, πρέπει να έχουμε την ίδια συμπεριφορά σε όλα τα παιχνίδια».

Για την ανάκληση του πέναλτι στο «Καραϊσκάκης» και το σημερινό: «Δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να αποδεχθούμε τις αποφάσεις του διαιτητή. Στο Καραϊσκάκης πήραν πίσω ένα καταφανέστατο πέναλτι, αλλά παίξαμε καλά και πήραμε τους τρεις βαθμούς, δεν είμαι καθόλου χαρούμενος για σήμερα, εγώ είμαι έτοιμος από την πλευρά μου αν ο διαιτητής μας δώσει πέναλτι να αναλάβω την ευθύνη».

Διαβάστε ακόμη...