Να μπει με το δεξί..

Ξεκινάει το πρωτάθλημα της σεζόν 2022-23 σήμερα για το Δικέφαλο, όπου υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναιτωλικό στις 21.45.
Να μπει με το δεξί..

Ο ΠΑΟΚ, μετά την αποτυχημένη έναρξη της σεζόν και τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι, θέλει να μπεί με το δεξί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports ενώ θα υπάρχει συνεχής live ενημέρωση από τη σελίδα μας.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε φέτος αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της με 7 παίχτες να έρχονται αλλά και 14 να φεύγουν.

Αστέρι της ομάδας ο Νίκος Καρέλης που πέρασε και από τον ΠΑΟΚ ενώ ενδιαφέρον δείχνει η μεταγραφή του σέντερ φορ Ζοάο Πέδρο από τη Μπούρσασπορ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε για τον αγώνα:

“Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα ποιοτική και πάντα επικίνδυνη με επιθετική φιλοσοφία. Πάντα κάθε ομάδα στην πρεμιέρα έχει κίνητρο και επομένως περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Να μην του επιτρέψουμε να γίνει απειλητικός...”

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τσιγγάρα , Μιχαηλίδη και Νάσμπεργκ , που έκαναν ατομικό, αλλά και στους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και Α.Ζίβκοβιτς.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Σάστρε , Ίνγκασον , Κάργας , Κουλιεράκης , Τσαούσης , Κούρτιτς , Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες , Ντάντας , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Νάρεϊ , Κουαλιάτα , Μπράντον , Ολιβέιρα .

Από αυτούς αναμένεται να παίξουν βασικοί οι : Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Τσαούσης, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Ντάντας, Μπίσεσβαρ, Ναρέι. Απομένει να δούμε ποιος εκ των Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δοκιμάζει το νεαρό αριστεροπόδαρο στόπερ Κουλιεράκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Άγγελος Ευαγγέλου. Βοηθοί του θα είναι οι Απτόσογλου και Φωτόπουλος, με τέταρτο τον Καραντώνη. Στο VAR θα βρίσκεται ο Τσακαλίδης με A VAR τον Χριστάκογλου.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!

Διαβάστε ακόμη...