«Έχουμε δεμένη ομάδα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο»

Ο 21χρονος χαφ υπογράμμισε ότι δεν στέκεται τόσο στην ατομική του δουλειά αλλά στην ομαδική των «ασπρόμαυρων» κάτι που πιστοποιείται από τα σερί θετικά αποτελέσματά τους.
«Έχουμε δεμένη ομάδα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο»

Στη δουλειά που γίνεται από τους παίκτες του ΠΑΟΚ στις προπονήσεις, κάτι που αποτυπώνεται στο γήπεδο με νίκες και αρκετά γκολ, στάθηκε ο Χάρης Τσιγγάρας μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το ευρύ 0-4επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Για τη νίκη της ομάδας του και το τι οδηγεί τον ΠΑΟΚ σε αυτό το μονοπάτι ο 21χρονος χαφ του «Δικεφάλου» απάντησε: «Καταφέραμε να σκοράρουμε γρήγορα, δουλεύουμε στις προπονήσεις και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα παιχνίδια».

Aναφορικά με τα τρεξίματα του στο γήπεδο απάντησε πως «δεν το βλέπω αυτό, βλέπω ότι υπάρχει μία ομάδα δεμένη, κάνουμε νίκες και συνεχίζουμε».

Aκολούθως, για την ένταση που βγάζουν οι «ασπρόμαυροι» και αν η εικόνα τους είναι ένα... restart, ο νεαρός μέσος στάθηκε στη συμβολή του Ραζβάν Λουτσέσκου στις προπονήσεις αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «μας βοηθάει ο προπονητής, δουλεύουμε στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

Σχετικά με το γεγονός πως η ομάδα κυνήγησε μέχρι τέλους ένα ακόμη γκολ και δεν έκανε διαχείριση μετά το δεύτερο ή το τρίτο τέρμα, ο άσος των Θεσσαλονικέων απάντησε πως «δεν χρειαζόταν να κρατήσουμε τη μπάλα, παίξαμε διαφορετικά θέλοντας και άλλα γκολ, συνεχίζουμε παρακάτω...».

Κλείνοντας, αναφορικά με τη σπουδαία ρεβάνς για τα προημιτελικά του κυπέλλου εναντίον της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (26/1), ο Χάρης Τσιγγάρας ανέφερε ότι «πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξεκινάμε προετοιμασία από αύριο και βλέπουμε πως θα πάει».

Διαβάστε ακόμη...