«Περάσαμε ένα κακό διάστημα»

Για το ξέσπασμα του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Ενέα Μιχάι, αναφέροντας πως δεν αποτελεί έκπληξη, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο Δικέφαλος επισημαίνοντας πως έχει μείνει στο παρελθόν.
«Περάσαμε ένα κακό διάστημα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Αναφορικά με την ευρεία νίκη επί του ΠΑΣ: «Δεν ήταν έκπληξη, γνωρίζουμε την προσπάθεια και τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Και αυτό προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει και στην ψυχολογία μας. Ήδη εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση: «Ήμασταν πιο συμπαγείς, αμυνθήκαμε καλά και όλοι μαζί, είχαμε καλή επικοινωνία και έντονη επικοινωνία, γιατί χρειάζεται σε έναν αγώνα. Αυτό είναι το κλειδί και θα έρθουν και άλλες νίκες με αυτόν τον τρόπο».

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο ΠΑΟΚ: «Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και αυτό κάνω. Περάσαμε ένα κακό διάστημα, δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να κερδίζουμε γιατί είμαστε ο ΠΑΟΚ, περάσαμε ένα κακό διάστημα και ότι και αν συνέβαινε δεχόμασταν γκολ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήμασταν τραγικοί, δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Έχουμε κάνει τρεις νίκες και προχωράμε».

Διαβάστε ακόμη...