«Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά αυτή η νίκη»

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα βρήκε το δεύτερο γκολ του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο να σχολιάζει την σημαντικότητα της νίκης απέναντι στον Παναιτωλικό για την ψυχολογία της ομάδας αλλά και τα ποσοστά απόδοσης των νέων παικτών, που θα ενισχυθούν με το πέρας του χρόνου.
«Θα μας βοηθήσει ψυχολογικά αυτή η νίκη»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του Cosmote TV:

Για το γκολ που πέτυχε, πως περίμενε τη κίνηση και αν έχει δουλευτεί:

Σίγουρα είχαμε δουλέψει κάτι τέτοιο, είδα ότι Αουγκούστο έχει την μπάλα. Σε αυτές τις στιγμές φεύγεις στον χώρο και επιτίθεσαι».

Ενώ συνέχισε: «Γνωρίζαμε πριν έρθουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Είναι αρχή της περιόδου είμαστε καινούριοι παίκτες και θέλουμε να προσαρμοστούμε. Γνωρίζω πως θέλουν να κερδίζουμε. Σημαντικό να πάρεις τη νίκη σε τέτοιες περιπτώσεις. Γνωρίζω ότι θέλουν να παίρνει τη νίκη η ομάδα με 2-0 και 3-0 αλλά δεν γίνεται πάντα αυτό. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί. Θα μας βοηθήσει αυτή η νίκη στην συνέχεια στον τομέα της ψυχολογίας.

Σίγουρα δεν είμαστε στο 100% χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα προετοιμαζόμαστε περισσότερο για να φτάσουμε στο σημείο που θέλει ο προπονητής».

Διαβάστε ακόμη...