Για το διπλό στο ΟΑΚΑ ...

Στο ΟΑΚΑ αγωνίζεται σήμερα 5/5 ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play offs της Super League ...
Για το διπλό στο ΟΑΚΑ ...

H αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1HD, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει βρει τον τρόπο και παίρνει τα τελευταία χρόνια διαδοχικά θετικά αποτελέσματα, σε ένα γήπεδο που κάποτε θεωρούνταν "στοιχειωμένο", σε αντίθεση με την παράδοση που έχει γενικότερα (εκτός έδρας) με την αθηναϊκή ομάδα και η οποία δεν είναι σύμμαχός μας!

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει για σήμερα τους Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Μιχάι, Περέιρα, Καγκάβα (η συμμετοχή του Ίνγκασον θα κριθεί την τελευταία στιγμή) και για μια ακόμη φορά -όπως συνηθίζει τις τελευταίες εβδομάδες- δεν ανακοίνωσε αποστολή,  

Στο αρχικό σχήμα πιθανότατα θα βρεθούν, ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, στα χαφ οι Σοάρες, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Μπάμπα και μπροστά τους οι Ουάρντα (ή Μουργκ), Σφιντέρσκι (ή Κρμέντσικ) και Ζίβκοβιτς. Σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Ίνγκασον, θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Μιχαηλίδης. 

Η ομάδα κατέβηκε στην Αθήνα με ανεβασμένο ηθικό, καθώς πριν λίγες μέρες φρόντισε να αποκλείσει την αθηναϊκή ομάδα, επικρατώντας και στα δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης (0-1 στο ΟΑΚΑ και 2-1 στην Τούμπα). 

Όλοι γνωρίζουν πως με ένα διπλό σήμερα στην Αθήνα, ο ΠΑΟΚ κλειδώνει ουσιαστικά την έξοδό του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς και θα παλέψει για τη 2η θέση, περιμένοντας μάλιστα και ενδεχόμενες τιμωρίες του Άρη και της ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Χιμένεθ δεν υπολογίζει τους Γκαρσία, Ολιβέιρα, Μπακάκη, Σιμόες, Μαχαίρα, ενώ αντίθετα είναι στην αποστολή οι Λόπες, Τσιγκρίνσκι, μαζί με τους: Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος

Η ΚΕΔ όρισε τον Βόσνιο ρέφερι Peljito Irfan να σφυρίξει το παιχνίδι, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ibrisimbegovic Senad και Beljo Davor, 4ος ο Φωτιάς, στο VAR o Ισραηλινός Grinfield Orel, στο AVAR η Κουρομπύλια και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωσήφογλου.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με την ΑΕΚ, ΕΔΩ 

Διαβάστε ακόμη...