"Ηταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη"

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για την νίκη επί της ΑΕΚ και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ...
"Ηταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη"

 Αναλυτικά τόνισε:

Για το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ: «Όταν σταμάτησε η φάση νόμιζα ότι υπέδειξε οφσάιντ. Έκανα κοντρόλ με το στήθος. Δεν ένιωσα να ακουμπάει στο χέρι η μπάλα. Δεν χρησιμοποίησα το χέρι μου. Θα το έλεγα αν το είχα κάνει.

Στο δεύτερο ημίχρονο σε αντίστοιχη φάση για χέρι παίκτη της ΑΕΚ δεν πήγε να ελέγξει το VAR».

Για το αν θα παραμείνει στην Τούμπα και του χρόνου:

«Είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου μου. Συζητάμε με την ομάδα. Πρέπει και οι δύο πλευρές να είναι σε αρμονία για να επιτευχθεί η συμφωνία. Είμαι ευχαριστημένος εδώ, η οικογένεια μου αισθάνεται πολύ όμορφα, αν και στην αρχή ήταν δύσκολη η προσαρμογή. Ελπίζω να βρίσκομαι ακόμη εδώ. Θα το δούμε. Όσο είμαι εδώ θα δίνω το 100%. Αυτό κάνω εδώ και τέσσερα χρόνια».

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ:

«Νομίζω ότι σήμερα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ένα άσχημο παιχνίδι. Δεν παίξαμε αυτό το θεαματικό, όμορφο παιχνίδι που μπορούμε. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στα αποτελέσματα, η ομάδα έπαιξε σκληρά, ήταν μαχητική και πήρε τη νίκη που αυτό είναι που έχει σημασία σε αυτό το σημείο.

Για μας ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Στην αμυντική οργάνωση ήμασταν συμπαγείς και δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους να κάνουν ευκαιρίες. Ο προπονητής μας είπε ότι είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά μερικές φορές καλύτερα να μην παίζεις τόσο καλά αλλά να κερδίζεις παρά να παίζεις καλά και να χάνεις στο τέλος».

Για τη δική του εμφάνιση:

«Προσωπικά δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές όσον αφορά τα τρεξίματα μου. Συνολικά δείξαμε ότι ήμασταν πολύ φρέσκοι, με μεγάλη ένταση. Δείξαμε ότι είμαστε μια ομάδα που έχει πολλές επιλογές, σήμερα έπαιξε ο Αουγκούστο 90 λεπτά, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θα χρειαστεί να δώσουν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους όταν τους βάζει ο προπονητής».

Εάν η νίκη αυτή σημαίνει κάτι και ενόψει κυπέλλου:

«Για το Κύπελλο, είναι ένας τελείως διαφορετικός θεσμός και δεν πιστεύω καμία από τις δύο ομάδες να σκέφτεται αυτό το αποτέλεσμα. Για τα πλέι οφ ήταν πολύ καλό ότι ξεκινήσαμε με νίκη γιατί ήμασταν στην 4η θέση η οποία δεν αρμόζει σε μια ομάδα με την ποιότητα του ΠΑΟΚ. Έχουμε μπροστά μας 9 τελικούς και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το μάξιμουμ».

Διαβάστε ακόμη...