Για το restart στο "Απ. Νικολαϊδης" ...

Στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό ...
Για το restart στο "Απ. Νικολαϊδης" ...

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1HD, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία εκτός από τον τραυματία Μιχάι, δεν υπολογίζει για σήμερα, καθώς "κόπηκαν" από την αποστολή, τους Πασχαλάκη, Μιχαηλίδη, Περέιρα, Νινούα, ενώ επανήλθε σε αυτήν μετά από καιρό ο Ντόουγκλας.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μιλώντας για το παιχνίδι μεταξύ των άλλων σημείωσε:  «Με τον Παναθηναϊκό θέλουμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα από ότι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη. Ξέρουμε τι μπορεί να δώσει η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρουμε τι μπορούμε να πάρουμε από τον κάθε παίκτη. Από όλους, λοιπόν, περιμένουμε το καλύτερο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν να μας απασχολούν. Πάμε για το καλύτερο. Περιμένουμε έναν δυνατό Παναθηναϊκό, αν και ο αντίπαλος είναι σε δύσκολη κατάσταση. Έχασε κάποια παιχνίδια, ενώ αποκλείστηκε και στο Κύπελλο. Παρόλα αυτά είναι ντέρμπι και περιμένουμε ένα σκληρό ματς. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς και συγκεντρωμένοι. Έχουμε πίεση για το αποτέλεσμα και πρέπει να βγάλουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο»

Την αποστολή του Δικεφάλου αποτελούν οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Αουγκούστο, Καγκάβα, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Ζ. Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα (ή Σοάρες), αμυντικά χαφ οι Σβαμπ, Τσιγγάρας (ή Ελ Καντουρί), μπροστά τους οι Τζόλης, Ουάρντα, Αν. Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Κρμέντσικ. 

Όσον αφορά τον αντίπαλο, εκτός αποστολής είναι οι Σαβιέρ, Αλεξανδρόπουλος, Βέλεθ, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Μπεκ, Καμπετσής, ενώ σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.

Η ΚΕΔ όρισε τον Εσθονό Verboomen Nathan να διαιτητεύσει τη αναμέτρηση, με βοηθούς τους Koiv Silver, Klaasen Sten, 4ος ο Εμμανουήλ Σκουλάς , στο VAR o Άγγελος Ευαγγέλου , στο AVAR o Μεϊντάνας και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωσήφογλου

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με την αθηναϊκή ομάδα, ΕΔΩ  

Διαβάστε ακόμη...