Protergia Fans’ Man of the Match ο Α.Ζίβκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναδείχθηκε Protergia Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21.
Protergia Fans’ Man of the Match ο Α.Ζίβκοβιτς

Στην Τρίπολη δεν πήγε τίποτα καλά. Ο ΠΑΟΚ είχε μεν την υπεροχή, αλλά δεν κατάφερε να βρει γκολ, δέχθηκε δύο στις ελάχιστες ευκαιρίες των γηπεδούχων και μοιραία έφυγε ηττημένος από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης«.

Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς . Ο Σέρβος έμεινε στον πάγκο στο πρώτο μέρος καθώς δεν ήταν απόλυτα έτοιμος για 90 λεπτά, αλλά στο ημίχρονο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε πνοή στην επίθεση του Δικεφάλου και πέτυχε και το μοναδικό γκολ της ομάδας με ένα έξοχο σουτ.

Στην ψηφοφορία για τον Protergia Fans' Man of the Match o Α.Ζίβκοβιτς συγκέντρωσε το 32,54% των ψήφων και κατέκτησε το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αμρ Ουάρντα που ήταν πολύ δραστήριος σε ένα ακόμα παιχνίδι και είχε και δοκάρι και στην τρίτη ο Μάικλ Κρμέντσικ που έδωσε πολλές μάχες και πέτυχε και ένα γκολ, το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Διαβάστε ακόμη...