Facts & Figures για το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2020-21 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".
Facts & Figures για το Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του παιχνίδιού, αλλά και την παράδοση κόντρα στους Αρκάδες λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

7 αναμετρήσεις χωρίς ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης εντός και εκτός έδρας συμπλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τις πέντε να είναι για το πρωτάθλημα και τις δύο για το Κύπελλο Ελλάδας.


Αυτές οι επτά αναμετρήσεις χωρίς ήττα αποτελούν την καλύτερη επίδοση του ΠΑΟΚ στην ιστορία των αγώνων του με τον Αστέρα Τρίπολης που ξεκινούν από την σεζόν 2007-08, όταν ανέβηκε για πρώτη φορά η ομάδα της Αρκαδίας στην Super League.


Ως νεοφώτιστος, ο Αστέρας Τρίπολης, κατάφερε να επικρατήσει εντός και εκτός έδρας του ΠΑΟΚ χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ, αλλά στη συνέχεια ακολούθησαν έξι ματς με τον ΠΑΟΚ εντός και εκτός έδρας, όπου ο Δικέφαλος πήρε τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.


Η τελευταία ήττα του Δικεφάλου στην Αρκαδία ήταν στις 4 Μαρτίου 2018 με 3-2 (18′ Κυριακόπουλος, 52′ Τόνσο, 90′ Ιγκλέσιας – 37' Τζάλμα, 89' Πρίγιοβιτς).
Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 16 φορές για το πρωτάθλημα με γηπεδούχο τον Αστέρα, ο οποίος έχει επικρατήσει στις εννέα, υπάρχουν δύο ισοπαλίες και πέντε νίκες του ΠΑΟΚ.


Ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 16 τέρματα στην Τρίπολη, με τον Κουλούρη να είναι ο μόνος που έχει σκοράρει δύο φορές στον ίδιο αγώνα, ενώ ο Αθανασιάδης βρήκε δίχτυα σε δύο διαφορετικά ματς.


Οι τρεις από τις πέντε νίκες του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη είναι με 2-1, ενώ οι άλλες δύο είναι με 2-0 και 3-0. Μόνο μια αναμέτρηση υπάρχει χωρίς γκολ, αφού μια παρουσία έχει το 0-0, ενώ η άλλη ισοπαλία τους είναι με 1-1. Ο Αστέρας Τρίπολης από την πλευρά του έχει τέσσερις νίκες με 1-0.

Διαβάστε ακόμη...