"Η υποδοχή μου ήταν πολύ καλή και θερμή" (vid)

Ο Ραχμάν Μπάμπα μίλησε για το ντεμπούτο του που συνδυάστηκε με γκολ...
"Η υποδοχή μου ήταν πολύ καλή και θερμή" (vid)

 Αναλυτικά τόνισε:

Για το ντεμπούτο του με γκολ και τα συναισθήματά του:

«Είμαι αμυντικός και το βασικό μου καθήκον είναι να αμύνομαι σωστά. Είναι μπόνους να κάνω κάτι σωστά και στο επιθετικό κομμάτι. Είδε ένα κενό σε εκείνο το σημείο, σκόραρα, είμαι χαρούμενος γι' αυτό αλλά κυρίως γιατί νίκησε η ομάδα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ:

«Η επιλογή μου δεν ήταν δύσκολη. Ήθελα να συνεχίσω κάπου όπου θα είχα τη δυνατότητα να παίξω και να βελτιωθώ. Η υποδοχή μου ήταν πάρα πολύ καλή και θερμή. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί έτσι και στο μέλλον».

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν έρθει στον ΠΑΟΚ και το «δεσμό» που δείχνει να έχει από νωρίς με τους συμπαίκτες του:

«Το να έρθω εδώ δεν ήταν δύσκολο για μένα. Είναι αλήθεια ότι από την πρώτη στιγμή οι συμπαίκτες μου, με υποδέχθηκαν σαν οικογένεια. Μου έκαναν πειράγματα και με βοήθησαν να αισθανθώ καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτόν και φαίνεται να έχουμε ένα ισχυρό δέσιμο με τους συμπαίκτες μου».

Για το αν είναι επιθετικός μπακ:

«Εκείνη τη φάση, βρέθηκα στη μεγάλη περιοχή, δεν πήρα αρχικά τη μπάλα, αλλά τη διατηρήσαμε και έμεινα εκεί. Έκανα μια δεύτερη κίνηση και μετά, η μπάλα ήρθε σε μένα για να πετύχω το γκολ. Ξέρω ότι είναι σημαντικό όταν έχουμε τη μπάλα, να κάνουμε πολλές κινήσεις για να την πάρουμε. Ήρθε το γκολ και είναι κάτι που θα το κυνηγήσω και στο μέλλον».

Διαβάστε ακόμη...