Για το διπλό στο Αλκαζάρ!

Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες της Super League, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, εκτός έδρας την ΑΕΛ ...
Για το διπλό στο Αλκαζάρ!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2HD, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους Σοάρες, Μιχάι, Μπίσεβαρ, ενώ αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Λάζαρος Λάμπρου. Μετά το τέλος της χτεσινής (2/1) προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρα, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσια.

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μιλώντας για το παιχνίδι, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Πάντα εκεί γίνονται αγώνες με ένταση, με δυσκολίες. Εμείς δουλέψαμε αρκετές ημέρες σε κομμάτια που θέλαμε να βελτιώσουμε, κάποιες ασκήσεις τακτικής που δεν είχαμε χρόνο πριν και προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε. Μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη και γι' αυτό θα πάμε στη Λάρισα».

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να παρατάξει στο αρχικό σχήμα, τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Γιαννούλη, Ίνγκασον, Κρέσπο (ή Μιχαηλίδη), Βιεϊρίνια, στα χαφ τους Ντόουγκλας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί και στην επίθεση τους Τζόλη, Σφιντέρσκι, Ζίβκοβιτς

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Γιάννης Τάτσης δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους νεοαποκτηθέντες Τσόσιτς και Κολομπίνο, καθώς δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους, ενώ αντίθετα επέστρεψε ο Νικολιάς.

Ο προπονητής των γηπεδούχων συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Νάγκι, Μπάγιτς, Γκοτζαμανίδη, Τρούγιτς, Ηλιάδη, Μπέρτο, Μαϊδανό, Μιχαήλ, Φιλίπ, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνός, Στοΐνοβιτς, Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Πλατέλλα, Γιουνές, Ζίζιτς, Κοτσιανούλη

Η ΚΕΔ όρισε τον Ευαγγέλου να σφυρίξει την αναμέτρηση με βοηθούς τους Τζιουβάρα και Κωσταρά, 4ος ο Τσαγκαράκης, στο VAR ο Μανούχος στο AVAR ο Κωνσταντίνου και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωσηφόγλου.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με την ΑΕΛ, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...