Να επιβεβαιώσει την καλή του κατάσταση!

Τη Λάρισα υποδέχεται σήμερα 9/12 ο Δικέφαλος την PAOK Sports Arena, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Basket League ...
Να επιβεβαιώσει την καλή του κατάσταση!

Η ομάδα μετά την ετσιθελική σφαγή της προηγούμενης εβδομάδας στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, καλείται να επιστρέψει στις νίκες, αποδεικνύοντας πως είναι σε καλό δρόμο, όπως άλλωστε έδειξε σε όλες τις φετινές της αναμετρήσεις, με εξαίρεση στο παιχνίδι στο Ιβανώφειο.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που μέχρι στιγμής έχει δώσει μόνον εκτός έδρας παιχνίδια και στα οποία έχασε ισάριθμες φορές, οι παίκτες του Κώστα Μέξα, θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Λάρισα, τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα την οποία την γνωρίζουμε και την έχουμε αντιμετωπίσει. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από τον αγώνα Κυπέλλου, ωστόσο, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι να συνεχίσουμε να δείχνουμε την ίδια νοοτροπία και τον ίδιο τρόπο σκέψεις που έχουμε στα τελευταία παιχνίδια και στις άκρες του παρκέ. Πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, όσο αυτό είναι δυνατό πιο γρήγορα, σεβόμενοι όμως την ποιότητα και τον χαρακτήρα που έχει η ομάδα της Λάρισας για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Παρών στην αναμέτρηση και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος μετά από απουσία δύο ημερών επέστρεψε χτες στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3  

Διαβάστε ακόμη...