Η αποστολή για Ριζούπολη

Μία σειρά δύσκολων και απαιτητικών αγώνων φτάνει στο τέλος της, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει στην Αθήνα τον Απόλλωνα Σμύρνης πριν τη διακοπή του Νοεμβρίου για τα παιχνίδια των Εθνικών Ομάδων.
Η αποστολή για Ριζούπολη

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το πρωί του Σαββάτου (07.11) στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα αναχωρεί για Αθήνα.

Η τελευταία προπόνηση πριν το ταξίδι στην Αθήνα, και ουσιαστικά η μοναδική με όλους τους παίκτες διαθέσιμους, ήταν αφιερωμένη κυρίως στο κομμάτι της τακτικής, με τον τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες το πλάνο ενόψει του κυριακάτικου αγώνα.

Για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο προπονήθηκε και ο Αντρέ Βιεϊρίνια , ο οποίος το προηγούμενο διάστημα ήταν εκτός λόγω Covid 19.Οι προπονητές του Δικεφάλου δεν υπολογίζουν στους τραυματίες Δημήτρη Γιαννούλη και Ενέα Μιχάι . Ο πρώτος ξεκίνησε θεραπείες, ενώ κι ο δεύτερος μετά την επέμβαση στο γόνατο, έχει αρχίσει την αποκατάστασή του.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι οι:Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ουαγκέ , Ροντρίγκο , Λύρατζης , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Εσίτι , Τσιγγάρας , Ντόουγκλας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Τσόλακ .

Διαβάστε ακόμη...