"Να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν" (vid)

Όλα όσα είπε ο Αμπέλ Φερέιρα μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας ..
"Να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν" (vid)

Αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πολλές φάσεις από τον άξονα: «Πρώτα απ'όλα δεν έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού μας. Είμαστε μια ομάδα που πιέζει ψηλά, οπότε ανεβάζει τα χαφ της και είναι λογικό να φαίνεται ότι ο αντίπαλος έχει περισσότερους παίκτες στον κέντρο. Με αυτόν τον σχηματισμό έχουμε ξεκινήσει από τα Play Off και μας έχει φέρει εδώ που μας έχει φέρει και είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε μέχρι τώρα».

Για το αν σκέφτεται να αλλάξει σχηματισμό απέναντι σε ομάδες που κλείνονται στην άμυνά τους: «Για εμένα είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω σε έναν τυφλό τι είναι τα χρώματα».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε να δυναμώσει η ομάδα, είμαστε στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο η διοίκηση ξέρει πολύ καλά τι έχουμε ζητήσει και ελπίζω να έρθουν οι ποδοσφαιριστές, που θα βοηθήσουν την ομάδα».

Για το αν σκέφτεται να αλλάξει κάτι για να δημιουργεί περισσότερες φάσεις ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να πω ότι σήμερα παίξαμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Μια ομάδα που παίζει πολύ καλά. Μέχρι τώρα έχουμε δεχθεί ένα γκολ και αυτό που μπορώ εγώ να πω είναι ότι γνωρίζω καλύτερα από όλους τους ποδοσφαιριστές που έχω στην διάθεσή μου, οπότε αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ανοίξουμε το μυαλό μας και να δούμε τι προσπαθεί να κάνει η ομάδα.

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε πόσοι ποδοσφαιριστές μας μπορούν να βρεθούν μέσα στην περιοχή για να πετύχουν κάποιο γκολ. Εμείς φέτος αποφασίσουμε να έχουμε τριάδα στην άμυνα, για να εκμεταλλευτούμε πολύ καλά έναν αριστεροπόδαρο στόπερ που έχουμε στην ομάδα, τον Μιχαηλίδη, για να χτίζουμε τις επιθέσεις μας από πίσω».

Για το αν άξιζε περισσότερες ευκαιρίες ο Σφιντέρσκι: «'Εχει την απόλυτη στήριξή μας. Είχα μια κουβέντα μαζί του μέσα στην εβδομάδα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι πάρα πολύ νεαρός έχει πολλά να μάθει ακόμη. Τέλος θέλω να πω ότι επειδή σήμερα κερδίσαμε δεν γίναμε Μπαρτσελόνα, ούτε αύριο μπορεί να είμαστε η Καλαμαριά με όλον τον σεβασμό. Εμείς έχουμε ένα πλάνο και θα το ακολουθήσουμε μέχρι τέλους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε δύο φορ που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους. Ο Κάρολ είναι πιο κινητικός επιθετικός, οπότε είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά, όπως είναι ο Τσόλακ. Ο Τσόλακ έχει παίξει ήδη στην Εθνική Κροατίας και ελπίζω να μπορέσουμε να κάνουμε τον Σφιντέρσκι να παίξει και αυτός για την Εθνική Πολωνίας».

Διαβάστε ακόμη...