Η αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ (vid)

Έτοιμος να δώσει την τρίτη του μάχη στα φετινά Play Offs της Super League είναι ο ΠΑΟΚ, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ (20.06, 20:30) με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.
Η αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ (vid)

Το πρόγραμμα της τελευταίας... πρόβας περιελάμβανε αρκετά πράγματα. Ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ζέσταμα, στη συνέχεια κάποιες τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, δουλειά στις στατικές φάσεις και για φινάλε δίτερμα αποφόρτισης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει να αντιμετωπίσει δύο ακόμα προβλήματα, καθώς οι Δημήτρης Πέλκας και Αντρέ Βιεϊρίνια κρίθηκαν ανέτοιμοι και δεν θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Κρέσπο , Ζαμπά , Ντόουγκλας και Μίσιτς .

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου για τον αγώνα κόντρα στους Κρητικούς αποτελείται από τους:Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Γιαννούλη , Βαρέλα , Μιχάι , Ίνγκασον , Μιχαηλίδη , Εσίτι , Μαουρίσιο , Τσιγγάρα , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Λημνιό , Λάμπρου , Στοχ , Άκπομ , Σφιντέρσκι , Τζόλη .

Διαβάστε ακόμη...