Τρίποντο για να βρεθεί στην κορυφή!

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται στην Τούμπα ο Δικέφαλος στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής και θέλει τη νίκη για να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας ...
Τρίποντο για να βρεθεί στην κορυφή!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00 θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το PAOK tv, ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας.

Ο ΠΑΟΚ με σύμμαχο την ιδιαίτερα εντυπωσιακή παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια επί της αθηναϊκής ομάδας, με τις διαδοχικές νίκες εντός και εκτός, θέλει και σήμερα το τρίποντο ώστε να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος το χτεσινό (2/11) στραβοπάτημα του γάβρου στην Ξάνθη.

Ο Άμπελ Φερέιρα δεν υπολογίζει για σήμερα τους Βαρέλα, Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Λάμπρου και στην 19μελή αποστολή συμπεριέλαβε τους:  Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λημνιό, Στοχ, Ζαμπά, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναένεται να βρεθούν ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Γιαννούλης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μάτος, στα χαφ οι Μπίσεσβαρ, Μίσιτς, Ντόουγκλας, Λημνιός και προωθημένοι οι Πέλκας, Σφιντέρσκι.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο γ.δ. πήρε στην αποστολή τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Σενκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης Αποστολάκη, Μαυρομμάτη, Νούνες, Πούγγουρα, Κολοβό, Δώνης, Ζαχιντ, Χατζηγιοβάνη, Μολό, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο, Μακέντα, Περέα, Καμπετσή.

Η ΚΕΔ όρισε τον Slavko Vincic, Σλοβένικης καταγωγήςνα διευθύνει τον αγώνα, με βοηθούς τους Klancnik, Kovacic, 4ο τον Κουτσιαύτη, στο VAR τον Τζήλο και παρατηρητή διαιτησίας τον ... Κουκουλάκη

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία με τον Παναθηναϊκό ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...