Προπόνηση κι αποστολή για Τρίπολη

Με τα πολλά προβλήματα να τον συνοδεύουν για μια ακόμα, τελευταία, φορά αυτή τη σεζόν, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το φινάλε των Play Offs στην Τρίπολη.
Προπόνηση κι αποστολή για Τρίπολη

O Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και ήταν επικεντρωμένη στην τακτική που ο Γιώργος Γεωργιάδης θέλει ν' ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του.

Εκτός της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης παραμένουν οι τραυματίες Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Ράζβαν Ρατς , Εγιάλ Γκολάσα , Δημήτρης Σαλπιγγίδης , Παναγιώτης Γλύκος , ο τιμωρημένος Εργκούς Κάτσε κι ο απόντας Κριστιάν Νομπόα .

Ο Ρόμπερτ Μακ κι ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι στη διάθεση του προπονητή τους παρά τις ενοχλήσεις στη μέση που εξακολουθούν να τους ταλαιπωρούν. Στην αποστολή επιστρέφει κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης , ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη γάμπα.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που θα ταξιδέψουν για την Τρίπολη είναι οι: Ιτάνζ , Γιακουμής , Σκόνδρας , Κίτσιου , Τζαβέλλας , Πούγγουρας , Βίτορ , Κόστα , Τζιόλης , Κ.Σαββίδης , Μαντούρο , Πόζογλου , Δεληγιαννίδης , Παπαγιαννόπουλος , Περέιρα , Κουλούρης , Παπαδόπουλος , Μακ , Αθανασιάδης

Διαβάστε ακόμη...