Η αποστολή για το ματς με Λεβαδειακό

Με τους Παπαπαδόπουλο, Ρατς να επιστρέφουν από τιμωρία, αλλά και τον Μαντούρο να συμμετέχει για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του θα υποδεχτεί ο ΠΑΟΚ τον Λεβαδειακό.
Η αποστολή για το ματς με Λεβαδειακό

H προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση της Κυριακής (03.05) ολοκληρώθηκε με προπόνηση στην Τούμπα. Ο Γιώργος Γεωργιάδης και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής που θα εφαρμόσουν κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας. Το τελευταίο κομμάτι του προγράμματος ήταν αφιερωμένο στην εκτέλεση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Μιγκέλ Βίτορ που δεν υπολογίζονται λόγω τιμωρίας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα με μπάλα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Δημήτρη Δανιηλίδη. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και ανάμεσα τους βρίσκεται και το όνομα του Χέντβιγκες Μαντούρο . Ο Ολλανδός μέσος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο χέρι δούλεψε σκληρά για να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο και πιο κρίσιμο στάδιο του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Γλύκο, Ρατς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Κόστα, Τζαβέλλα, Πούγγουρα, Κάτσε, Τζιόλη, Νομπόα, Μαντούρο, Γκολάσα, Σαββίδη, Μακ, Πόζογλου, Παπαδόπουλο, Περέιρα, Κουλούρη.

Διαβάστε ακόμη...