Αποθεραπεία και χαλάρωμα
Πρόγραμμα αποθεραπείας και χαλάρωμα για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν ως βασικοί στον αγώνα εναντίον του Ατρόμητου περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας.
SHARE:
Στο πρόγραμμα της προπόνησης δεν συμμετείχε ο Sanz Jacobo, που παραμένει στο νοσοκομείο μετά από τον σοβαρό όπως φαίνεται τραυματισμό του, ο Costin Lazar που έχει ένα πρόβλημα στην κνήμη και θα υποβληθεί αργότερα σε ιατρικές εξετάσεις και ο Γιώργος Γεωργιάδης, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πέλμα.
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Gordon Schildenfeld. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα από την Τετάρτη, καθώς αύριο ο Γιώργος Δώνης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές.
TAGS: