Έμφαση στην τακτική [εικόνες]
Λίγες μέρες έμειναν για την επιστροφή στη δράση. Οι διεθνείς επιστρέφουν, οι τραυματίες δουλεύουν για την επιστροφή τους κι η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
SHARE:
![Έμφαση στην τακτική [εικόνες]](/sites/default/files/styles/880x495/public/2025-10/cropped-slider-feat-photos-email-1-11.png?h=8368c627&itok=pBM1whf9)
Το πρόγραμμα της Τετάρτης (15.10) ήταν αφιερωμένο στο μεγαλύτερο κομμάτι του στον τομέα της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.
Οι Γίρι Παβλένκα και Δημήτρης Χατσίδης υποβλήθηκαν σε θεραπεία, οι Δημήτρης Πέλκας και Φεντόρ Τσάλοφ έβγαλαν μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψαν ατομικά, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε ατομικό στο γήπεδο κι υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Την Πέμπτη (16.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00.
Δείτε όλες τις φωτογραφίες της προπόνησης με ένα κλικ ΕΔΩ.