Σχέδια επί… χόρτου!

Στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας κατευθύνονται αυτή την ώρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς το σημερινό ραντεβού τους με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του είναι προγραμματισμένο για τις 10:00.
Πηγή: paok24.com
Σχέδια επί… χόρτου!
Photo Credits: @PAOK FC

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, την προτελευταία πριν ο Δικέφαλος “πετάξει” για την Αθήνα για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο (14/9, 21:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, ο Ρουμάνος προπονητής αναμένεται να εστιάσει την προσοχή των “ασπρόμαυρων” στην τακτική που θα ακολουθήσουν κόντρα στους Κρητικούς και να εξωτερικεύσει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Από την άλλη, ο Μαντί Καμαρά παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος, έχοντας ακολουθήσει μέρος των προπονήσεων τις τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας και πραγματοποιώντας χθες ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να καλύψει το έδαφος που έχασε λόγω της κάκωσης στο γόνατο που υπέστη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Διαβάστε ακόμη...