Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται και πάλι σε διαδικασία προετοιμασίας για την έναρξη των εγχώριων υποχρεώσεών του, επέστρεψαν και οι διπλές προπονήσεις, ώστε η ομάδα να... πατήσει γκάζι και να βελτιώσει τις ατέλειές της.
Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις

Νέο πρόσωπο στη Νέα Μεσημβρία ο Ίβαν Νάσμπεργκ που ήρθε όντας ήδη σε αγωνιστικούς ρυθμούς με την πρώην ομάδα του και μπήκε απευθείας στο πρόγραμμα του Ράζβαν Λουτσέσκου . Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του δούλεψαν σε φυσική κατάσταση, κατοχή, κυκλοφορία σε μικρό χώρο, ανάπτυξη και τελειώματα.

Στις προπονήσεις της Τρίτης (02.08) δεν συμμετείχε ο Χάρης Τσιγγάρας , ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς – πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε όλο το προηγούμενο διάστημα – και αποφασίστηκε να μείνει εκτός για λίγες μέρες προκειμένου ν' ακολουθήσει ειδική θεραπεία.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα προπονείται κανονικά, ενώ σε φάση σταδιακής επανένταξης βρίσκεται κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί .

Ο Ράφα Σοάρες έμεινε στο φυσικοθεραπευτήριο για αποθεραπεία κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνεχίζει το δικό του δρόμο προς την επιστροφή.Την Τετάρτη (03.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...