Προπόνηση και ιατρικό δελτίο

Τα τελευταία νέα από την προετοιμασία του Δικεφάλου στο Άπελντοορν της Ολλανδίας και ιατρικό δελτίο για Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί.
Προπόνηση και ιατρικό δελτίο

Μία μέρα μετά το απαιτητικό φιλικό κόντρα στην Άλκμααρ οι παίκτες βρέθηκαν στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου το πρωί για πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Το απόγευμα το σκηνικό μεταφέρθηκε στο γήπεδο, με το τεχνικό επιτελείο να έχει ετοιμάσει μία προπόνηση που ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, για να συνεχιστεί με δουλειά στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα στο πλευρό. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχει θλάση β' βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης 4-6 εβδομάδας. Ο Αντρέ Ρικάρντο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε την αποκατάστασή του.

Την Παρασκευή (08.07) το προπονητικό ραντεβού είναι διπλό στην Ολλανδία, ενώ το Σάββατο (09.07, 17:00 ώρα Ελλάδας) ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τα φιλικά του κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης.

Διαβάστε ακόμη...