Για φινάλε χαρακτήρα…

«Αυτές οι καταστάσεις απαιτούν δύναμη και αναδεικνύουν χαρακτήρες»..
Για φινάλε χαρακτήρα…

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα πως ο ΠΑΟΚ διανύει μια δύσκολη αγωνιστική περίοδο και πως πρέπει ν’ αντιδράσει ώστε να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση και να διατηρήσει τον τίτλο του Κυπελλούχου.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα κι έχουν ψυχολογικό αντίκτυπο το οποίο οδηγεί σε έλλειψη καθαρού μυαλό στις κρίσιμες στιγμές, δεν βοηθούν την έξοδο από την κρίση, ωστόσο ο ΠΑΟΚ σε αυτές τις τελευταίες δέκα μέρες καλείται να δείξει το δικό του χαρακτήρα. Αυτόν που τον έχει βγάλει από θέσεις με την πλάτη στον τοίχο.

Η απάντηση πρέπει να δοθεί στο γήπεδο. Εκεί που ο ΠΑΟΚ κερδίζει όλους τους αγώνες του. Το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει μπροστά του τρεις αγώνες για ν’ αποδείξει πως μπορεί να βγει κερδισμένο, έστω και πληγωμένο από αυτή την περιπέτεια.

Από την επόμενη κιόλας μέρα του αγώνα με τον Άρη, παίκτες και προπονητής άρχισαν να δουλεύουν για το δικό τους comeback. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης. Το υπόλοιπο γκρουπ ακολούθησε πρόγραμμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κυκλοφορίας της μπάλας.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί γυμνάστηκε κανονικά, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολούθησαν κομμάτι της προπόνησης σε πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης και οι Βιεϊρίνια , Αουγκούστο , Λύρατζης έκαναν ατομικό. Πρόγραμμα επανένταξης ακολούθησε κι ο Λέο Ζάμπα που επέστρεψε από τη Βραζιλία.

Την Παρασκευή (13.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...