Αποθεραπεία και συγκέντρωση

Το βράδυ της Πέμπτης (24.02) ο ΠΑΟΚ έζησε μια από τις πλέον έντονες στιγμές των τελευταίων χρόνων πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους 16 του Europa Conference League.
Αποθεραπεία και συγκέντρωση

Μια βραδιά στην οποία χρειάστηκε να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα ενέργεια, την οποία οφείλει να επανακτήσει εν όψει του αγώνα της Κυριακής (27.02) με τον Ιωνικό.

Τα χαμόγελα της πρόκρισης λογικό είναι να μην έχουν σβήσει, ωστόσο ο Δικέφαλος έχει ήδη γυρίσει το διακόπτη προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμος μπροστά σε μια ακόμα πρόκληση. Την Παρασκευή (25.02) το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ ήταν και πάλι στη Νέα Μεσημβρία για να ξαναπιάσει δουλειά.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο στο γήπεδο και αποθεραπεία στο γυμναστήριο. Ο Τσούμπα Άκπομ γυμνάστηκε μόνος του λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν, ενώ ο Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισε το δικό του πρόγραμμα επανένταξης.

Το Σάββατο (26.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV από την προπόνηση της Παρασκευής στη Νέα Μεσημβρία και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...