Στροφή στον ΟΦΗ

Επειδή σε καμία έκφανση της ζωής δεν μπορείς ν' αποκόψεις την ψυχολογία από το αποτέλεσμα, έτσι και στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ μπήκε με νίκη στο 2022 και σ' ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα κι αυτό θα τον βοηθήσει εν όψει της δύσκολης συνέχειας.
Στροφή στον ΟΦΗ

Ο Δικέφαλος έφτασε τις έξι σερί νίκες και συνεχίζει να... χτίζει το δικό του momentum σ' αυτή τη φάση της «ανακατασκευής» όπως τη χαρακτήρισε ο Ράζβαν Λουτσέσκου . Επόμενη δοκιμασία, μόλις μια ανάσα μακριά, είναι το ματς του Σαββάτου (15.01) με αντίπαλο τον φορμαρισμένο ΟΦΗ.Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (13.01) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό βγήκαν στο γήπεδο για πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ πάνω στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής και της ανάπτυξης μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.Νέα προβλήματα δεν προέκυψαν όσον αφορά στο ιατρικό δελτίο, με τους Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί να συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (14.01) θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 18:00.

Διαβάστε ακόμη...