Reloading continued…

Μπορείς να συζητάς για αντίδραση, αλλά η ουσία είναι να την βγάλεις στο γήπεδο.
Reloading continued…

Όπως προσπαθεί και θα συνεχίσει να προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΟΚ. Ως τώρα ο κανόνας ήταν πως η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου συναντούσε αντιπάλους με μπασκετικά ποσοστά ευστοχίας. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της να βιώσει την καλή πλευρά του νομίσματος.

 Άρτια τοποθετημένος μέσα στο γήπεδο προκειμένου να μην δώσει δικαιώματα στον ΠΑΣ Γιάννινα και άκρως ουσιαστικός στις επιθέσεις του ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μια ευρεία νίκη μετουσιώνοντας σε γκολ τις περισσότερες τελικές του προσπάθειες. Μια νίκη σημαντική κυρίως για λόγους αυτοπεποίθησης μετά τα όσα πέρασε η ομάδα τον προηγούμενο ένα μήνα.

Μια νίκη που δεν αλλάζει στο ελάχιστο τη διάθεση του ΠΑΟΚ ν’ ανακάμψει και ν’ αποκτήσει την απαιτούμενη ψυχολογική και αγωνιστική σταθερότητα που θα του επιτρέψει να διαχειρίζεται καλύτερα τους αγώνες και να παίρνει τ’ αποτελέσματα που θέλει.

Η επόμενη μέρα της νίκης στους Ζωσιμάδες βρήκε το αγωνιστικό τμήμα στη Νέα Μεσημβρία να ξεκινάει την προετοιμασία του για τον επίσης δύσκολο αγώνα της Κυριακής (19.12) με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από διάφορα παιχνίδια κι ασκήσεις.

Ευχάριστα νέα ήρθαν κι από το ιατρικό δελτίο. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης με την ομάδα, με τους Λούκας Τέιλορ , Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα να είναι οι μόνοι που συνεχίζουν να δουλεύουν ατομικά και να υποβάλλονται σε θεραπείες.

Ο ΠΑΟΚ την Παρασκευή (17.12) θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Διαβάστε ακόμη...