Και τώρα… ντέρμπι

Η... ηλιθιότητα, όπως την χαρακτήρισε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, στον αγώνα με τον Βόλο, προκάλεσε αντίδραση κι ο ΠΑΟΚ σ' ένα ακόμα τεστ χαρακτήρα, έδειξε πως μπορεί να βρίσκεται στην αρχή μιας νέας προσπάθειας, ωστόσο, έχει την προσωπικότητα να διαχειριστεί τις καταστάσεις.
Και τώρα… ντέρμπι

Ακόμα κι αν ενίοτε βάζει δύσκολα στον εαυτό του.

Η νίκη στη Δανία επί της Κοπεγχάγης τον έφερε στην πρώτη θέση του ομίλου του UEFA Europa Conference League και ο στόχος του είναι να παραμείνει εκεί ως το τέλος κερδίζοντας την απευθείας πρόκριση για τους 16 της διοργάνωσης. Αυτή, όμως, είναι μια κουβέντα που στην παρούσα φάση μπορεί να κάνει διακριτικά στην... άκρη.Τώρα προέχει το πρωτάθλημα και το εκτός έδρας ντέρμπι της Κυριακής (24.10) κόντρα στον Ολυμπιακό. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, το απόγευμα της Παρασκευής (22.10), ξεκίνησε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο Πάρκεν Στάντιον έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία κι αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στο κομμάτι της τακτικής μέσα από ασκήσεις και δίτερμα.Ο Χοσέ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά με το υπόλοιποι γκρουπ, με τον Νέλσον Ολιβείρα να είναι πλέον ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ που το όνομά του βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο.

Το Σάββατο (23.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Διαβάστε ακόμη...