Μαθαίνει αντίπαλο και φτιάχνει πρόγραμμα

Τετάρτη βράδυ στη Νέα Μεσημβρία, ένα μικρό διάλειμμα για ύπνο και ξεκούραση και πρωινό Πέμπτης πάλι στο γήπεδο. Γιατί η Ολλανδία τελείωσε, αλλά η προετοιμασία όχι..
Μαθαίνει αντίπαλο και φτιάχνει πρόγραμμα

Ο ΠΑΟΚ δουλεύει ώστε να είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν που θα είναι για τα προκριματικά του Europa Conference League και το βράδυ της Πέμπτης (29.07) θα μάθει αν ο αντίπαλός του θα είναι η Ντούντελανζ ή η Μποέμιανς. Γεγονός που θα προσαρμόσει αντίστοιχα και το πρόγραμμα των επόμενων ημερών καθότι σε περίπτωση πρόκρισης των Ιρλανδών, η πρεμιέρα της σεζόν μετατίθεται για την Τρίτη 03 Αυγούστου αντί για τις 05.08.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει η ομάδα του να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο σ’ αυτό το ξεκίνημα της σεζόν και προσπαθεί καθημερινά να βοηθήσει τους παίκτες του ν’ αφομοιώσουν το νέο στυλ παιχνιδιού.

Γι’ αυτό και η προπόνηση της Πέμπτης (29.07) ήταν και πάλι επικεντρωμένη στην τακτική. Αυτή τη φορά με έμφαση στην αμυντική λειτουργία και το ομαδικό πρέσινγκ με στόχο το κλέψιμο της μπάλας και την επανάκτηση της κατοχής.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο, όπως κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο , ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο έμεινε στο γυμναστήριο γι’ αποθεραπεία.

Την Παρασκευή (30.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Διαβάστε ακόμη...