Σεβδίλη: «Χαρούμενη που ήρθα στον ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: Μια από τις νέες παίκτριες του ΠΑΟΚ, Αβραμίνα Σεβδίλη, μίλησε στο INPAOK για την μεταγραφή της στον Δικέφαλο, για την διαφορετική καλοκαιρινή προετοιμασία, για τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις και αν υπάρχει ικανοποίηση, για την νέα διακοπή και τι συμβουλές της δίνουν οι προπονητές, για τα παιχνίδια κόντρα στην Καβαλιέρι, για τα συναισθήματά της όταν αντιμετώπισε την αδερφή της, αλλά και για τον κόσμο και τις δύσκολες στιγμές που περνάει και πάλι.
Σεβδίλη: «Χαρούμενη που ήρθα στον ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την μεταγραφή της στον ΠΑΟΚ:

«Η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ ήταν ένα σημαντικό βήμα για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενη που φέτος θα είμαι μέρος αυτής της μεγάλης ομάδας. Πάντα ήθελα να παίξω σε επαγγελματικό επίπεδο. Επιθυμούσα αυτή την αλλαγή έτσι ώστε να κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και να βελτιωθώ μέσα από την σκληρή δουλειά που γίνεται».

Για την διαφορετική καλοκαιρινή προετοιμασία:

«Η καλοκαιρινή προετοιμασία ήταν σαφώς διαφορετική με αυτήν της προηγούμενης μου ομάδας, διότι όπως αναφέρθηκα προηγουμένως ο ΠΑΟΚ είναι μια επαγγελματική ομάδα. Μια ομάδα προετοιμάζεται ανάλογα με τους στόχους που έχει και εμάς δεν ήταν άλλος από το νταμπλ και αυτή την χρονιά.

Ο ΠΑΟΚ πάντα θέτει υψηλούς στόχους οπότε είναι φυσιολογικό να υπάρξει κάποια δυσκολία στην προετοιμασία. Έτσι ακολουθήσαμε δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα για περίπου δύο μήνες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για τις εμφανίσεις της ομάδας μέχρι τώρα και αν υπάρχει ικανοποίηση:

«Καταφέραμε πριν την διακοπή του πρωταθλήματος να παίξουμε 3 αγώνες δηλαδή έναν γύρο από το πρωταθλήματος μας. Τα πήγαμε πολύ καλά και αυτό φάνηκε κιόλας από τα αποτελέσματα μας και από την επίτευξη των στόχων που θέταμε.

Επομένως υπήρχε ικανοποίηση και από την πλευρά μας άλλα και από την πλευρά των προπονητών, όχι μόνο στα παιχνίδια άλλα εξίσου και στις προπονήσεις».

Για την νέα απότομη διακοπή και τι συμβουλές έχει πάρει από τους προπονητές:

«Η διακοπή αυτή είναι καταστροφική γιατί Για δεύτερη φορά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μπαίνει λουκέτο στα γήπεδα και αυτό κρύβει πολλούς κινδύνους για την σωματική ακεραιότητά μας.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο η ατομική σωματική άσκηση στο σπίτι με την ομαδική προπόνηση στο γήπεδο. Ωστόσο, προσπαθώ καθημερινά να διατηρούμαι σε καλή κατάσταση ακολουθώντας τα ατομικά προγράμματα που μας έχουν δωθεί από την ομάδα, για να μπορέσω να είμαι έτοιμη στο κομμάτι αυτό όταν ανοίξουν τα γήπεδα πάλι».

Για τα παιχνίδι κόντρα στην Καβαλιέρι:

«Για την ομάδα αυτήν δεν γνωρίζουμε πολλά. Ξέρουμε ότι δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της και ότι κάνουν κανονικά προπονήσεις. Τώρα από εκεί και πέρα εμείς θα κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλά και θα φανούν όλα στο γήπεδο».

Για τα συναισθήματά της όταν αγωνίστηκε απέναντι στην αδερφή της:

«Εκείνη η μέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για εμένα. Ήταν η πρώτη φορά που ήρθα αντιμέτωπη με την αδελφή μου και ένιωθα πολύ περίεργα. Από εκεί που την προηγούμενη χρονιά είμαστε μαζί και στο σπίτι και στην προπόνηση πλέον οι δρόμοι μας χωρίστηκαν. Και στο τέλος του αγώνα αγκαλιαστήκαμε και συγχαίραμε η μια την άλλη για την απόδοση της».

Για τον κόσμο και τις δύσκολες στιγμές που περνάει:

«Όπως γνωρίζουμε για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η χώρα μας καλείται να περάσει αυτή την δοκιμασία και από ότι φαίνεται τα πράγματα είναι σοβαρά. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή και να τηρεί τα μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί ώστε να μπορέσει να τελειώσει αυτό πολύ σύντομα και να βγούμε νικητές».

Διαβάστε ακόμη...