Απλά, ποδοσφαιρικά…

Με χαρακτήρα, με ποδοσφαιρική λογική και ποιότητα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γυρίσει το ματς με την Αϊντχόβεν και να πάρει μια εμφατική νίκη στο 100ο εντός έδρας ευρωπαϊκό του παιχνίδι.
Απλά, ποδοσφαιρικά…

Οι τρεις βαθμοί του επιτρέπουν να στοχεύει στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και η εμφάνιση του επιτρέπει να αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

 Ο ΠΑΟΚ πρέσαρε ψηλά, είχε επιστροφές, βρήκε λύσεις στο ασφυκτικό πρέσινγκ των Ολλανδών στο πρώτο ημίχρονο και την κατάλληλη στιγμή έδειξε πως δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Η αναμέτρηση με την Αϊντχόβεν, όμως, έχει ήδη μείνει πίσω κι ο Δικέφαλος καλείται να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο στη Super League Interwetten αυτή τη φορά.

Την Κυριακή (08.11) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης με στόχο αποκλειστικά και μόνο τη νίκη. Για να φτάσουμε εκεί, όμως, προτεραιότητα έχει η υγεία γι’ αυτό και το πρωί της Παρασκευής (06.11) ξεκίνησε με τα καθιερωμένα πλέον τεστ για τον Covid 19. Στη συνέχεια παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν δουλειά για το επικείμενο παιχνίδι στη Ριζούπολη.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κόντρα στους Ολλανδούς έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα και φυσικά μασάζ. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στο γήπεδο σ’ ένα ασκησιολόγιο υψηλής έντασης που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης , που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση με την Αϊντχόβεν, έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο Ενέα Μιχάι υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του στον πρόσθιο χιαστό. Το χειρουργείο ήταν επιτυχημένο και πλέον ο ποδοσφαιριστής ξεκινάει τη διαδικασία αποθεραπείας προκειμένου να επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Το Σάββατο (07.11) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη...