Σημασία στις λεπτομέρειες…

Στα ντέρμπι οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Και για να καταφέρεις αυτές τις λεπτομέρειες να τις έχεις με το μέρος σου, μόνο ένας είναι ο δρόμος. Η δουλειά.
Σημασία στις λεπτομέρειες…

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει πιστός στην αγωνιστική του φιλοσοφία που τον έχει οδηγήσει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Μέσα από την καθημερινή προσπάθεια ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του θέλουν να διορθώσουν όλα τα μικρά πράγματα που μπορούν να κρίνουν έναν αγώνα και παράλληλα να κάνουν αυτό που ο Πορτογάλος τεχνικός ζητά από την αρχή. Να εκτελέσουν σωστά κι όλα τα απλά άρα και δύσκολα.

Την Παρασκευή (31.01) η προπόνηση αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία και προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε θεραπεία.

Ο Ισπανός αμυντικός υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εξέταση επαναξιολόγησης του τραυματισμού του στον τένοντα του ορθού μηριαίου, η οποία έδειξε πως η πορεία της αποκατάστασής του δεν έχει την προσδοκώμενη πορεία, καθώς ο οργανισμός του δεν έχει ανταποκριθεί ικανοποιητικά στις θεραπείες.

Ο Κρέσπο θα συνεχίσει με συντηρητικό πρόγραμμα θεραπειών και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες.

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο (01.02) θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη...