Αντίστροφη μέτρηση!

Λιγότερες από δύο εβδομάδες για την έναρξη της προετοιμασίας για τη σεζόν 2026-27!
Πηγή: paok24.com
Αντίστροφη μέτρηση!
Photo Credits: @PAOKFC

Με την ανακοίνωση της πρόσληψης του Λέο Μάτος στη θέση του αθλητικού διευθυντή και την αναβάθμιση του Αντελίνο Βιείρίνια στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ο ΠΑΟΚ έκλεισε δύο πολύ σημαντικές… εκκρεμότητες στο αγωνιστικό οργανόγραμμά του, τη στιγμή που τις επόμενες ημέρες έρχονται ανακοινώσεις για τις αλλαγές στην “ασπρόμαυρη” διοικητική πυραμίδα.

Πλέον, τα προσεχή 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο γύρω από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Δικέφαλο να καλείται παράλληλα να “κλείσει” τα πρώτα μεταγραφικά “μέτωπά” του, από τη στιγμή μάλιστα που η έναρξη της προετοιμασίας δεν είναι και τόσο… μακριά!

Συγκεκριμένα, η πρώτη συγκέντρωση για τη σεζόν 2026-2027 είναι προγραμματισμένη για την μεθεπόμενη Κυριακή 21 Ιουνίου, από την οποία θα απουσιάσουν φυσικά οι… μουντιαλικοί Χόρχε Σάντσες και Μπάμπα Ράχμαν, ενώ το “παρών” αναμένεται να δώσουν οι “μικροί” Δημήτρης Μπέρδος, Δημήτρης Μπαταούλας, Γιάννης Σαρρής, Μπέντρι Ντούνγκα και Γιάννης Κοσίδης. 

Διαβάστε ακόμη...