Ισοπαλία για ΠΑΟΚ Β' με την Τρίγλια

Δύο ανατροπές στο σκορ, ισοφάριση στις καθυστερήσεις και ο ΠΑΟΚ Β έσωσε τον βαθμό στο ματς με την Τρίγλια για την 9η αγωνιστική των play outs. Με το 2-2 ο Δικέφαλος έφτασε στους 31 βαθμούς και πλέον κλείνει την σεζόν με το παιχνίδι στην Καρδίτσα στις 22.05.
Ισοπαλία για ΠΑΟΚ Β' με την Τρίγλια

Μετά από ένα ισόπαλο -χωρίς τέρματα- πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γκεμπνιόν στο 66' για να ισοφαρίσει στο 73' ο Γρόσδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα τελειώσει 1-1, στο 92' ο Κούστα έδωσε προβάδισμα στην Τρίγλια, για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 στο 95' ο Πανίδης!

Να σημειωθεί πως η Τρίγλια έπαιζε το τελευταίο δίλεπτο των καθυστερήσεων με "10", λόγω αποβολής του Αρόγιο με απευθείας κόκκινη για σκληρό φάουλ στον Τσίκο!

Δεν είχε πολλά να επιδείξει το πρώτο 45λεπτο, είναι η αλήθεια. Παιχνίδι κέντρου κατά βάση, με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται κατά διαστήματα απειλητικές, δίχως ωστόσο να καταγραφούν μεγάλες φάσεις. Εξαίρεση ίσως αυτή του 36′, οπότε οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Ινσάλντο.

Ό,τι δεν έδωσε το πρώτο ημίχρονο, το πρόσφερε απλόχερα το δεύτερο. Η Τρίγλια προηγήθηκε στο 66′ με τον Γκμπενιόν, μα ο ΠΑΟΚ βρήκε την απάντηση στο 73′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γρόσδη. Κι ενώ όλα έδειχναν το αντίθετο, το ματς επιφύλασσε αλλά δύο γκολ. Στο 92′ ο Κούστα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, μα κάπου στο 90+4′ ο Γρόσδης εκτέλεσε φάουλ, ο Δαρέλας πήρε την κεφαλιά και ο Πανίδης πλάσαρε για το 2-2, που ήταν και το αποτέλεσμα του αγώνα. Να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί αποβολή του Αρόγιο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Δεληγιάννης, Τασιούρας, Παναγιώτου, Γιαξής (46′ Κωττάς), Τσοπούρογλου, Γκούμας (78′ Τσίκος), Ρουμιάντσεβ (58′ Σπυράκος), Γρόσδης, Σμυρλής (58′ Δαρέλας), Κανίς (58′ Πανίδης).

Τρίγλια: Βελλίδης, Κωστόπουλος, Βιτλής, Γκμπενιόν, Σιούτας, Εμπό, Δοϊρανλής, Αρόγιο, Ισνάλντο (80′ Πατράλης), Σπυρίδης (80′ Γκερμούς), Κούστα.

Διαβάστε ακόμη...