Οπαδός του "συμπολίτη" για προπονητής στον ΠΑΟΚ!!!
SHARE:

Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι του συλλόγου, να μην κάνουν ένα τέτοιο λάθος. Θα είναι πραγματικά κρίμα, λόγω αγνοίας να δημιουργήσουν κλίμα και να στρέψουν τους φίλους της ομάδας εναντίον τους! Ευχόμαστε η διοίκηση του ΑΣ να σκεφτεί, έστω και την ύστατη ώρα (Δευτέρα πρόκειται να ανακοινωθεί επίσημα), το καλό του συλλόγου και να πράξει τα δέοντα!
Η οπαδική ταυτότητα του συγκεκριμένου προπονητή φαίνεται στις δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό του παπαναστασιακού.
Διαβάστε τι δήλωσε μεταξύ των άλλων:
Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του αρη, Θεόφιλος Δουβαρτζίδης, φιλοξενήθηκε στα στούντιο του αρης FM 92,8 και στην «Ώρα Του Ερασιτέχνη» και μίλησε για την ομάδα του αρη αλλά και γενικότερα για το γυναικείο ποδόσφαιρο.
Στην αρχική του τοποθέτηση δήλωσε: «Είναι χαρά να βλέπεις τον αρη να έχει δικό του σταθμό. Το να μιλάς μέσα από τον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό της αγαπημένης σου ομάδας, το δικό σου σταθμό είναι ό,τι καλύτερο».
Το σχόλιο του για τον επερχόμενο αγώνα της ανδρικής ομάδας του αρη με τον Π.Α.Ο.Κ.: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπυ που το περιμένουμε όλοι εδώ και καιρό. Θέλουμε την καλή εμφάνιση και τους τρεις βαθμούς. Ο προπονητής που έχουμε είναι φανταστικός και θα μπορέσει να έχει την ομάδα εκεί που θέλει».