Ώρα τελικού στο ΟΑΚΑ!

Η πιο μεγάλη ώρα -για τις φετινές εγχώριες διοργανώσεις- έφτασε για τον Δικέφαλο!
Ώρα τελικού στο ΟΑΚΑ!

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον ολυμπιακό, στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 21:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τον Ίνγκασον και τον Περέιρα, ενώ στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, στα χαφ οι Μπάμπα, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σοάρες και μπροστά τους οι Ζϊβκοβιτς, Κρμέντσικ, Ελ Καντουρί (ή Ουάρντα), χωρίς να αποκλείεται και πάλι κάποια έκπληξη από τον Γκαρσία.

Το παιχνίδι είναι ένας τελικός και όπως γράφτηκε πολλάκις, τους τελικούς δεν τους παίζουμε, αλλά τους κερδίζουμε. Άλλωστε τα φετινά τέσσερα παιχνίδια με αντίπαλο την πιο σιχαμερή ομάδα της υφηλίου, δεν έδειξαν ότι μεταξύ μας υπάρχει διαφορά στην ποιότητα των παικτών και σήμερα όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά!

Αυτά τα ματς τα κερδίζει αυτός που το θέλει περισσότερο και πιστεύουμε πως αυτή η ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ!

Κόσμος δε θα υπάρχει για μια ακόμη φορά στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, όμως όλοι εμείς θα είμαστε νοερά κοντά στην ομάδα που πιστεύουμε πως θα μας κάνει για άλλη μια φορά περήφανους!

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τους Σα,  Σεμέδο, Παπασταθόπουλο, Χολέμπας,Ενβιλά, Καμαρά, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Ελ Αραμπί, Μπρούμα, Μασούρα.

Ο Ολλανδός ρέφερι Makkelie Danny ορίστηκε από την ΚΕΔ ώς διαιτητής του τελικού, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Steegstra Hessel και Jan De Vries, 4ος ο Καραντώνης, VAR o Blom Kevin, AVAR o Πετρόπουλος και παρατηρητής διαιτησίας ο Δάλλας

Διαβάστε ακόμη...