Στην έδρα του για το 2X2!
SHARE:

Οι «ασπρόμαυρες» έκαναν πρεμιέρα με… τριάρα στην έδρα του Αχαρναϊκού (0-3) και σήμερα θέλουν να πανηγυρίσουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο «σπίτι» τους.
Στην αντίπερα όχθη, ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε επίσης με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της Κηφισιάς.
Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας που «κουβαλά» ο ΠΑΟΚ από την περασμένη σεζόν.
Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.
Οι δηλώσεις του προπονητή, Θανάση Πατρικίδη, στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ:
«Καταρχάς για τον αγώνα της πρεμιέρας, ξεκινήσαμε με νίκη, με το αποτέλεσμα που θέλαμε για την αρχή της νέας σεζόν. Το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι διαφορετικό, όπως και κάθε παιχνίδι το προσεγγίζουμε διαφορετικά, έτσι και αυτό, διότι πρόκειται για μία ομάδα η οποία είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Δουλέψαμε επάνω σε αυτό. Είμαστε έτοιμοι, θέλουμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι, και νομίζω πως θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι από την πρώτη αγωνιστική. Τόσο εμείς, όσο και ο αντίπαλος, κερδίσαμε στην πρεμιέρα, και δείξαμε κάποια στοιχεία, οπότε θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι».