"Με τέτοια αποτελέσματα γινόμαστε πιο ομάδα"

Για ένα ακόμα φετινό παιχνίδι ο Τζαβέλλας κράτησε καλά τη θέση του και βοήθησε την ομάδα να πάρει το διπλό επί της Ντόρτμουντ.
"Με τέτοια αποτελέσματα γινόμαστε πιο ομάδα"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε:

"Είναι μια σημαντική νίκη η σημερινή, για να έρθει χρειαζόταν και τύχη. Είναι καλή νίκη για τον ΠΑΟΚ, για τη Θεσσαλονίκη, για όλη την Ελλάδα".

Όσο για τις οδηγίες που πήραν από τον Τούντορ:  "Μας ζητήθηκε να έχουμε συγκέντρωση. Αν δεν έχεις συγκέντρωση σε τέτοια παιχνίδια, πολύ δύσκολα μπορεί να πάρεις κάτι από αυτά. Σήμερα παίξαμε όλοι μας παραπάνω από τις δυνατότητες μας".

Σχολιάζοντας το ότι ο Τούντορ μίλησε στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό, τόνισε: "Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε αυτό το πρόβλημα, μετά δηλαδή από μεγάλες νίκες να ακολουθούν κακές εμφανίσεις. Αυτό ελπίζουμε να το αλλάξουμε τη Δευτέρα και να μπορέσουμε έτσι να χαρούμε τη σημερινή νίκη. Μόνο αν κερδίσουμε τη Δευτέρα θα χαρούμε τη σημερινή επιτυχία".

Για τη σημασία της νίκης: "Είναι σίγουρα καλό για όλους. Είχαμε και κάποια νέα παιδιά στην ενδεκάδα, όπως ο Μυστακίδης και ο Τσίμιροτ, που γύρισε από τραυματισμό. Ακόμα και εμείς οι πιο παλιοί παίρνουμε ψυχολογία. Με τέτοια αποτελέσματα γινόμαστε πιο ομάδα".

Για το αν φοβήθηκε όταν τραυματίστηκε ο Γλύκος είπε: "Υπήρξαν πολλές στιγμές στο παιχνίδι που φοβηθήκαμε. Είχαμε πίεση. Είναι κρίμα που χάνουμε τον Γλύκο για τη συνέχεια".

Σχολιάζοντας το ότι ο ΠΑΟΚ πήρε τέσσερις βαθμούς με τη Ντόρτμουντ αλλά δεν προκρίθηκε, τόνισε: "Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σήμερα σταθήκαμε τυχεροί. Θα μπορούσαμε να είχαμε επιπλέον βαθμούς στα ματς με Κράσνονταρ και Γκαμπάλα. Θα μπορούσαμε να χαρούμε πρόκριση αν είχαμε πάρει νίκες με αυτούς τους αντιπάλους".

Όσο για τη συνέχεια ...: "Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και προσγειωμένοι. Με μία νίκη δεν άλλαξαν τα πάντα. Το ίδιο λέω και μετά από μια ήττα"

Όταν του επισημάνθηκε η δήλωση του Μπερμπάτοφ που έκανε λόγο για φανταστική άμυνα ανέφερε: "Είναι πολύ σημαντικό. Δε γίνεται να κερδίσεις τη Ντόρτμουντ χωρίς να παίξεις άμυνα. Άμυνα όμως παίζουν όλοι, όχι μόνο οι αμυντικοί. Απαιτείται τεράστια συγκέντρωση. Με αυτούς τους αντιπάλους αν τους χάσεις για μια στιγμή, θα σου κάνουν τη ζημιά χωρίς να το καταλάβεις".

Διαβάστε ακόμη...